torstai 27. tammikuuta 2011

Kyltti puuttuu

Meillähän kävi tuossa taannoin niin, että tajusimme meidän tontilta puuttuvan sen Kannustalo-kyltin. Siis sitä ei löytynyt vaan mistään. Voihan se olla, että joku maansiirtoliike on sen pukkassut mukkelismakkelis pöpelikköön tai jotain, mutta fakta on se, ettei sitä ole. Etsintöjen jälkeen minä reippaana tyttönä ajattelin, että koska tämä ei ole meistä johtuva asia niin pyydänpä nätisti talomyyjältämme uuden kyltin. Että ei siinä kai mitään pahaakaan ole.

Noh, se puhelu talomyyjän kanssa ei ollutkaan kiva. Hän kysyi laittaako laskun tulemaan kyltin lähettämisestä ja minä tuumasin, että eikös se ole niinkuin talotehtaankin etu että siellä se heidän mainoslogollaan merkitty kyltti pojottaa tontilla. Ei sitten jää ohikuljiloiltakaan mietintään arvauksen varaan, kenen talotehtaan taloa siihen pykätään. Noh, hyvin vastahankoisesti myyjä sitten lupasi lähettää kyltin seuraavalla viikolla. No, ei näkynyt kylttiä ei.

Mieheni soitti muuta asiaa myyjän kanssa ja muistutteli kyltistä, lupasi taas lähettää sen ja oli itseasiassa sanonut että se on jo postissa.

Nyt on siitäkin lupauksesta viikko vierähtänyt, alkuperäisestä ajankohdasta jolloin sen piti tulla on jo yli kolme viikkoa..

Olemme edelleen ilman kylttiä. Mitäs mieltä olette, askartelenko iltojeni iloksi jonkun omalaatuisen kyltin sinne? =) Sehän on täällä pakollinen se kyltti, pitää informoida sillä kyltillä kuka rakentaa, mitä rakentaa ja mikä on aikataulu. Jossain rakennusohjeistuksissa se määräys oli. Ehkäpä repäsen ja teen oman vaaleanpunaisen kukallisen ilmoituskyltin, ja en todellakaan aio talotehdasta alkaa sillä kyltillä mainostelemaan.. ;)

Ps. Kuinka monella on käynyt niin, että talotehtaan myyjä on ihan kiva ja miellyttävä, jaksaa ummet ja lammet jaaritella kuukaudesta toiseen ja kun nimet on paperissa niin alkaa se vittumainen vaihe ja myyjän toiminnassa löytyy kaikenlaista "huomauteltavaa"? Meillä ainakin, valitettavasti näin on käynyt, ei isoja asoita, mutta jotain kuitenkin. Onneksi homma on kuitenkin toiminut muuten ihan hyvin. Eikä kamalaa metakkaa pikkuasioista enää jaksa alkaa nostamaan..

5 kommenttia:

 1. Me saatiin uusi kyltti ihan mukisematta rikki menneen kyltin tilalle. Kummallista, että siitä pitäisi vielä maksaa?!

  Meilläkin talomyyjä oli oikein innokas yhteydenottaja ja asioiden selvittelijä alussa... nyt into on laskenut ja häntä on vaikea tavoittaa. Kun hänet viimein saa kiinni, hommat hoituu.

  VastaaPoista
 2. Ainakin meillä on Teri-Talojen myyjä tehtaalla ollut todella mukava vaikka nimet ollut papereissa jo kuukausia. Kaikenlaisia pieniä muutoksia on voinut tehdä ja asiallisesta ilmoittavat aikatauluista (vasta kysyttäessä tosin). Talli on jo tullut ja talo on tulossa, joten vielä ainakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa. Tuli jopa 400km matkan tuomaan kyltin meidän kotiovelle :-) Raksaliiviä ei kyllä tosin ole vielä näkynyt, mutta ehkä se tulee talon kanssa sitten.

  VastaaPoista
 3. Meillä on menny myyjän kanssa hyvin. Viimeksi kun jutulla poikettin (reklamoimassa =D) niin kysyi että maistuisko kahvit. Muutenkin luontevan ja rehellisen oloinen hyvä tyyppi. Muutenhan kaikki ei talotehtaan kanssa ole ihan niin putkeen menny...
  Jään odottelemaan kuvaa keväisestä kukkakyltistä. =) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Vaaleanpunaiselle, kukalliselle kyltille kannatus. Minä voin tulla lisäämään vielä hopeisen tai kultaisen PEACE-merkin yön pimeinä tunteina ;)

  VastaaPoista
 5. Harmittaa puolestanne tuo talomyyjäasia!! Me teimme Kannustalo-kaupat ko. alueen edel. myyjän kanssa ja palvelu ja kohtelu oli aivan loistavaa alusta projektin loppuun saakka. Seuraajasta ei ole kuulunut oikein mitään positiivista... Toivottavasti tämä uusin ja viimeisin edustaja hoitaa taas hommansa mallikkaammin! Tsemppiä raksaan!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!