keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tarjouksia on tullut

Siis noista sähkö- ja lvi-urakoista on tullut tarjouksia. Sähköpuolen urakkahinnat ovat huidelleet tuolla 15000e molemmin puolin ja LVI-puolella onkin sitten tullut ihan laidasta laitaan tarjouksia joista mainitsemisen arvoinen lienee 42500e!!! Siis aivan huima summa, siiheks että puolet tuosta on seuraavaksi kalleimmat tarjoukset.. En tiedä liekkö tuossa käynyt pieni 20 000e laskuvirhe vai miten voi olla.. Mietin kyllä, että pitäisikö soitella perään ja tarkistaa asia. Nimittäin vielä 22500 ymmärtäisin kyllä. Tuolla 42500 saa jo omakotitalon Rautavaaralta järvenrantatontilla. XD Ehkäpä me viikonlopun aikana saamme laiteltua taas tarjoukset syyniin ja mietittyä meille sopivimmat palvelun tarjoajat. Mutta; Sähköhommat otetaan tuntityönä joka tapauksessa vaikka urakkana pyydettiinkin tarjoukset. LVI urakkana.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin alkaa kohta näiden tarjousten pyynti, kunhan vain saamme lopulliset paperit tehtaalta. Jännityksellä odotan kuinka hirveitä summia sieltä rapsahtaa.. :/

    Aika hirveä hintaero, jos tuo 42500 on oikeasti jonkun tarjoushinta :O

    VastaaPoista
  2. aika erikoiselta kuulostaa toi sähköjen ottaminen jokatapauksessa tuntitöinä.tarjouksethan eivät ole aivan identtisiä ja siintä muunto tuntitöix, niin mahtaakohan enää olla halvin pienimmän urakkahinnan antanut?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!