keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tellinkejä ja sen sellaista

Olen tänään tässä kotosalla ollut, kun pojilla on OKSENNUSTAUTI. Siis joo, tämäkin vielä ja jos jotain hyvää haetaan niin onneksi nyt, eikä talopakettiviikolla. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että perhe olisi edes suunnilleen terveenä talopakettiviikolla. Ainoo, että allekirjoittaneella saattaa olla tulossa meilahden sairaalaan syöpikselle keikka juuri talotoimitusviikon aikana onneksi vain päivän vie, mutta sille ei nyt tässä välissä voi minkään.

Niin olen sitten soitellut tässä kotoa ollessani noita rakennustelineitä, jotka meidän rakennuttajien pitää itse hankkia sinne rakennukselle talopystytysajankohdaksi. Niistä olen tarjouksia kysellyt ja jo saanutkin. Hyvä toisaalta, että satun olemaan nyt kotona niin on aikaa soitella noita ja harkita, jos vaikka muutaman kympin säästäisi vertaillessa.

Talon cyprokkilevyjen kittaaminen on ollut mielessä, se paklaushomma kun vie hurjasti kuulemma aikaa ja vielä hurjemmin tällaisella hullulla joka haaveilee lähinnä maaliseinäpintoja.. Niin sellainen ruiskutussysteemi kiinnostaisi, jota maalausfirmat käsittääkseni tekee, jos jollain on jotain tietoja tästä tai miksi sitä edes kutsutaan niin kertokoon nyt minullekin tiedon jyväsensä. Jos ei muuta niin pitää yrittää saada ihmisiä nakitettua mukaan "talkoisiin", se tosin huomattiin taannoisissa lumihommatalkoissa, että osanottajanmäärä ei kovin huima ollut loppupelissä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!