maanantai 10. tammikuuta 2011

Kannustalo

Olen tässä seuraillut muutamia Kannustalo-projekteja, jopa suhteellisen läheltäkin. =) Hyvä niin. Olen kuullut tähän asti pelkkää hyvää, mikä on sinänsä positiivista mutta aiheuttaa huolen, että onko sitten meidän tapaus näin onnistunut juttu kuin muillakin.. (Aina vaan epäonnistumisia ja huonoa tuuria elämässä..), mutta en lannistu tuolle ajatukselle vaan yritän uskoa että näin meilläkin tulee käymään, että asiat menee loistavasti!

Soittelin talomyyjällemme tänään ja kyselin käytännön juttuja. Ihan asiallista, ei mitään valitettavaa. Ei enää ole kauaa siihen talopaketin tulemiseen..Iiiik. ;)

Olen muuten kuullut sellaisiakin juttuja, että ihmiset ovat saaneet enemmänkin "postia" Kannustalolta, eli noita yllärilahjoja. Esim. ovenkolkuttimen on tuntunut useampi saaneen ja nimikylttejäkin ovat lähetelleet, tuon meidän saamamme kalenterin lisäksi siis. Jopa piparkakkumuotteja on jotkut tuntuneet saaneen. Ja noista kolkuttimista tiedän, että toiset ovat saaneet modernimman ja toiset klassisemman version. =) Jännityksellä odotan, saammeko me yhtään mitään. Ja noinkohan muut talotehtaat asiakkaitaan muistaakaan?

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!