maanantai 24. tammikuuta 2011

Traktorimies

Huomenna tullee traktorimies siitä lähettyviltä tsekkaamaan, että miten hän voisi auttaa meitä lumitilanteen kanssa. Ihan kiva niin, mikäli hän todella pystyy auttamaan. Kiitos Villelle avusta tämän asian kanssa. <3

Meillä on muutaman päivän paussi tontilla, torstaina tulevat kattotuolit ja timpuri taas hommiin. Loppuviikosta myös siirrellään jääneet "ylimääräiset" harkot tontin perälle, pois talopaketin tieltä. Tai ei nuo vielä ylimääräisiäkään ole, eiköhän käyttöä löydy.

Hyperväsyneitä, mutta onnellisia ollaan tämän projektin alla. Kiitos ihmisille, jotka muistavat miettiä meidän jaksamisia edes kysymällä "miten jaksetaan..". Kiitos myös niille, jotka jaksavat aina vaan kuunnella ja kuunnella ja jutella aiheeseen liittyvistä asioista (esim. Tanja ja Hanna) =) .

Elämä kun on tällaista, aina monta rautaa tulessa nykyisin, niin on meillä yksityiselämässäkin jotain ikävää. Ja sen tiimoilta aika koville välillä ottaakin. Toivotaan, että tämäkin sairaus pian voitetaan ja asiat menee parhain päin.

2 kommenttia:

  1. Voimia sinne teille! Ei kuulosta nyt hyvältä :( Päivä kerrallaan. Onneksi traktorin saitte paikalle - ei tuota määrää ihmisvoimin siirrellä enää, mitä taivas lupaa.

    VastaaPoista
  2. Joo päivä kerrallaan, lumentuloa kun ei voi estää..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!