sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Aivan liian nopean viikonlopun kuulumisia

Esikoispoikani on 11 vuotias, alkaa jo itse miettiä mitä haluaisi pukea päälleen. Tilattiin sitten hänelle netin kautta saksalaisesta verkkokaupasta mieleisiä vaatteita "snapbackkeja" pari kappaletta, DC pipo ja kengät, muutamia t-paitoja ja huppari. Hyvin oli sopivia kaikki ja poika ihan innoissaan. Paketti saapui perjantaina.
Perjantaina mies teki töitä kotona, minulla oli hammaslääkärimeno. Niitä nyt jatkossa onkin aika paljon. =(
Kaivuri kävi vähän siirtelemässä asioita paikasta toiseen ja on tulossa vielä uudelleenkin. Perjantaina saapui tilaamamme murskekuorma. Murske pitäisi levitellä oikeisiin paikkoihin.
 
Pihalla olen naputellut mukulakivi-alueita, sen minkä taas tässä vaiheessa pystyy. Kasvien kasvamista ja kehittymistä nupuista kukiksi olen ihastellut. Mies on naputellut parveketta. Ihanaa, ehkä se vielä joku päivä valmistuukin ja saan sinne oleskelutilaa ja nuo rottinkikeinut. =)
Meillä oli yövieraskin pojilla. Ihan kiva.
 
Miksihän viikonloppujen pitää olla niin lyhyitä ja aika mennä niin hurjan nopeaa vauhtia?! Tekemistä on paljon, aikaa vähän. Ystäväni lupaili tulla joskus apukäsiksi lasten kanssa (=vauvaa kantelemaan) että saisin jotain tehtyäkin täällä. (esim. ikkunat vieläkin pesemättä!) Sitä odotellessa!
 
 

1 kommentti:

  1. Tuttu tunne, että viikonloput kuluvat liian nopeasti. Ikkunat pesemättä täälläkin (ja siivoamatta, vadelmapensaat ja omenapuut leikkaamatta, kukkapenkit kitkemättä, pensasaita istuttamatta, kiveykset tekemättä... jne.jne.jne) :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!