perjantai 24. toukokuuta 2013

Pihalla mennään

Koiramme sekosi kun pääsi multakasaan möyhyämään. Teki sinne pesiä ja kieriskeli onnellisena, juoksi hurjaa ympyrää ja muuten vaan penkoi ja kaivoi.  Niinpä nuo lapsukaisetkin, jotka multahommassa mukana olivat, innostuivat. Mutta saa olla viimeinen päivä, sen verran sottaista sakkia oli sen jälkeen. Vielä kun keksitään, kuinka nuo karvaiset ja karvattomat otukset saadaan pysymään poissa mullasta?!

Talon edustan mullat on nyt sitten siinä. Tuo iso hiekka alue on kivetysaluetta ja se tullaan tekemään lähempänä sitä ajankohtaa kunnes saadaan asfaltti tuohon kadulle.
 
Puutarhaunelmiani olen kovasti suunnitellut ja puutarhureiltakin kysellyt mielipiteitä villeihin unelmiini. ;) Mutta niistäpä kerron sittemmin taas enemmän kun asiat ovat ajankohtaisia. =)
 
Pihalla alkaa kova kottikärräys-urakka.. Tuntuu, ettei siinäkään loppua näy. ;)
Mutta huomenna pidän PITKÄSTÄ AIKAA SIIVOUSPÄIVÄN! Mehän tehtiin nyt niin, että sovittiin että tehdään ulkona asioita ja kaikkea kotiin liittyvää, ei edes oteta vieraita toukokuussa vastaan, että saadaan tehtyä. Niin nuo siivoushommat ovat jääneet päivittäiseen pika imurointiin ja viikottaiseen moppaukseen. Miljardi hommaa siis odottaa taas tekijäänsä ja joka paikka on ihan vinksin vonksin.
(Huom: Meillä on täydellinen sylivauva. Onnellinen ja tyytyväinen pääosin, mutta vain sylissä)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!