keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Nuppusia

 Tässäpä kuva talon takaa. Pari postausta sitten harmittelin kun en sitä ollut ottanut, niin korjasin heti asian. Meillä on tuo alaterassi täys kaikkea rakentamiseen ja kaikkeen liittyvää roipetta, niinkun tuntuu joka paikka muutenkin olevan. Mutta ei haittaa, tänän katastrofiin pikkujuttuja tuollaiset! Kaikki aikanaan. Yksi mies tekemässä taloa yksin, niin ei oikein voi vaatia..
Mutta piha, se tuo minulle suunnatonta iloa ja nautintoa! Kasvit on ihanasti "kaikki" nupuillaan ja aluillaan. Norjan angervo tässä pienen pieniä nuppusia puskee..

Tomaatit yllättivät, yön aikana niihin oli ilmestynyt minipikkusia "tomaatteja" tai siis tomaatin alkuja.
 Luumu ja kirsikka on melkein aukeamaisillaan, omenapuissa on myös pulleita nuppusia..
Herkukat ja karviaiset on "kukallaan". Tosi paljon kukkasia onkin.

Kirsikkapuu tässä kuvassa

 Tulppaanit nupuillaan, koskahan nämäkin aukeavat?!
Uskomatonta, että viime syyskesällä ja syksyllä laittamat kasvit on jo näin hyvällä mallilla!

2 kommenttia:

  1. Toi on niin ihanaa! Mäkin laitoin viime syksynä meidän vasta alkaneelle raksalle tulppaanien sipuleita metsämaahan, ja nyt on kiva seurata kun ne nousee sieltä :) Ja iskin perunansiemenet turvesäkkiin pari viikkoa sitten, niin ekat sirkkalehdet sieltä jo nousee!! Pieniä iloja :)

    VastaaPoista
  2. Ne on vaan niin ihania! Aion laitella vielä lisää ja lisää ja lisää noita sipulikasveja, just erilaisia tulppaaneja ja krookuksia sun muita syksyllä sitten. Niistä vaan saan niin paljon iloa! =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!