maanantai 3. elokuuta 2015

Asuntomessutalojen pihoilta bongattua!

 Asuntomessuilla talojen pihat olivat yksi asia, mikä kiinnosti ehdottomasti. Ja kaikilla paikkakunnilla en ole aiempina vuosina huomannut, että pihat olisivat näinkin valmiiksi viimeisteltyjä ja tehtyjä. Boschin ruohonleikkureita näkyi todella monen kohteen pihalla ja ei se ole ihmekään!
 Näitä Boschin trimmereitäkin oli siellä ja täällä, ja panin ehdottomasti merkille, että niillä olikin tehty hyvää, viimeisteltyä jälkeä pihoissa.
 Muutaman kohteen ulkoseinässä huomasin tällaisen matontamppaustelineen. Aika kätevä, jos ei halua sitä perinteistä häkkyrää pyörimään pihalleen. Tai jos se vaan ei yksinkertaisesti mahdu. Sinin siivoustuotteet näkyivät myös olevan kovasti esillä.
 Tämä Boschin Indego -robottileikkuri on minunkin suosikkini! -Meidän pihasta sitä ei saa enää kulumallakaan pois, sen verran kiintynyt olen jo meidän "Pirkkoon". =) Uudiskohteissa asennussiiman laitto menee heittämällä jo nurmikon perustusvaiheessa, joten voin suositella rakentajille tällaista sydämestäni.
Biolanin maisemakompostori tuli bongattua myös tuolta pihapiireistä Ja itseasiassa hieman ihmettelin sitä, missä niiden muiden kohteiden kompostorit mahtavatkaan olla?! -Ehkäpä ne ilmaantuvat pihoihin asiakkaiden muuton myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!