perjantai 28. elokuuta 2015

Mini Rodinin uusinta uutta

 Mini rodinin uusin mallisto tuli myyntiin eilen. Tälle merkille on tyypillistä useat värikkäät ja hurjistuttavatkin kuosit, nyt esimerkkinä yhdestä mielenkiintoisesta kuosista voisin mainita kelta-mustan rottakuosin. Onneksi myös neutraalimpaan makuun on aina jotain tarjolla. Nyt tilasin Alvinille tämän harmaan Onsien, jollaista itseasiassa olen vähän etsiskellytkin hänelle.
 Tilaukseen lähtivät myös nämä, Mini Rodinille tyypillisellä logolla varustetut villaiset paita ja housut. Uskoisin, että ovat oikein kivat kunhan ilmat vielä tästä viilenevät, ohuet ja lämpimät yhtäaikaa..
 Tämän sinisen kuosin valinta hieman mietitytti, mutta uskoisin kuitenkin olevan oikein kiva meidän sinisilmäiselle hurmurillemme. Harmaa olisi ollut ehdoton ykkösvalinta, mikäli sellainen olisi ollut tarjolla.
Tuon Onsien kanssa mietin pitkään pipovalintaa, otanko basic-harmaan vai repäsenkö vaaleansinisen sävyllä. Otin tummansinisen. Jostain syystä tummansininen (joka on ehdoton entinen inhokkini!) on nuorimmaisen kohdalla ollut luonnollinen valinta ja täytyy myöntää, että sopii värisävynä hänelle ihan kaikkein parhaiten. Tummansininen pipo istuu meidän t.sinisten nahkatennareiden kanssa myös oikein kivasti.

Syksyn vaateasiat täytyy saada pikimmiten kuntoon! -Aloitin vaatekaappien siivouksella ja sisävaatteiden perkaamisella, mitä on ja mitä puuttuu. Joko teillä ollaan syysvaatteet etsitty esille? Vai onko joku jo talvivaatteita ennättänyt miettimään? (Niitäkin alkaa olla jo kaupoissa)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!