maanantai 31. elokuuta 2015

Uusi osoite on tämä!

 Sain kunnian vierailla kameran kanssa Lappeenrannan uudessa Polarn O. Pyretin liikkeessä, uudistuneessa Iso-Kristiinassa. Pari kertaa olen tuolla uudessa liikkeessä jo asioinut aiemminkin, mutta nyt minulla oli mahdollisuus käydä ihan yksin, ilman lapsia nautiskelemassa lastenvaatteiden ihanasta väriloistosta. Samalla tein vähän talvivaatehankintoja jo ja postailen niistä vähän myöhemmin lisää.
 Liikkeessä silmiini pisti uudet softshell -housut, ne ovat tässä kuvassa noiden oranssiin taittavan punaisten softshell -takkien alapuolella pinossa. Housut ovat muodoltaan hauskan sporttiset ja minulle nämä olivat ainakin huikea, uusi juttu! Tuossa housujen vieressä olevassa pipo-laatikossa on suosikkipiponi, jossa hauska "heebo" kurkistelee hiihtolasien takaa. Söpöä! -Ja miten ihana kokonaisuus tuosta takista, housuista ja piposta syntyykään.
 Uuden Popin liikkeen löytää tuolta kauppakeskuksesta ihan Suomalaisen kirjakaupan vastapäätä. Tässä kuvassa lasteni kestosuosikki windfleece-takit, joissa näkyi olevan upeita sävyjä tarjolla kuviollisen mustavalkoisen lisäksi.
 Villa vaatetta tuntui olevan todella hyvin tällä hetkellä tarjolla ja minullakin lähti mukaan villaiset alusvaatteet syksyn viimaa ajatellen pojille. Suosikkivärini noissa villajutuissa oli tuo hyvin ihanaisen pinkki!
Tämän lastenvaatekaupan liiketilassa on selvästi ajateltu lapsia ja leikkipaikka on tuotu keskeiselle paikalle. Vaaleat lattiat ja oikeanlainen valaistus tuovat myös tälle tilalle kivaa, valoisaa ilmettä. Ja tämä sama valoisa ilme löytyi myös myyjien kasvoilta!

Mukavaa viikon alkua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!