perjantai 7. elokuuta 2015

Pieni muistutus arkeen palaajille!

 Perheessämme käytetään hyvin paljon ksylitoli-tuotteita. Kauppakassissa on poikkeuksetta joka kerta jotain ksylitolia. Ja eihän se ole ihmekään, sillä meitä on 7 henkilöä niitä käyttämässä. Ksylitolipastilleista minun henkilökohtainen suosikkini on Läkeröl dents mansikkapastillit.
 Jokin aika sitten huomasin, että netistäkin voi, ihan suoraan omaan kotiin/kouluun/työpaikalle tilata ksylitolit suoraan Verkkokaupan kautta. Tuolla verkkokaupassa on ajoittain hyviä erikoistarjouksia ja suurpakkaukset saa sieltä kätevästi myös.
 Meillä myös ekaluokkalaisen suosikkimaut on selvät. Ne on jo reppuun pakattuina. Täällähän eskarissa vielä ostetaan kimppapastillit, ja ne muistetaan aina ruokailun yhteydessä ottaa. Mutta koulun puolella ei tällaista järjestelmällistä systeemiä olekaan. Olen sitten laittanut pastillit (tai purkat) reppuun mukaan. Onneksi ksylitolin nauttiminen on jo tuossa vaiheessa niin iskostunut tapa, että se tuntuu tulevan otettua itsenäisestikin ruokailun jälkeen.
 Itselläni purkkamaku on aika mieto, ja syön mieluiten vihreää jenkkiä, makeita ja pehmeitä purkkamakuja kuten näitä lapsille suunnattuja makuja. Meillä miehen suuhun maistuu paremmin sitten ne menthol-tyyppiset ja raikkaat maut.
Teinillä menee oikeastaan kaikki, ehkä mielialasta riippuen? -Tällaiset valinnat hän teki tänään.

Olettehan te muistaneet jo pakata reppuihin ja laukkuihin ksylitolit mukaan? Jos tämä on päässyt unohtumaan, niin suosittelen klikkaamaan ksylitolikauppa.fi ja käymään tekemässä ostokset vaikka koko syksylle kerralla.

Viikonlopun aikana on tulossa arvonta, jossa arvon kaksi kappaletta ksylitoli-tuotepakkauksia teidän, lukijoideni kesken! Pysykäähän kuulolla.

Ihanaa viikonloppua!

Toteutettu yhteistyössä Cloetta Suomi Oy:n kanssa

4 kommenttia:

 1. Hei,
  Muistuttelet tärkeästä asiasta.
  Itsestäni tuntuu myös että ksylitolituotteita joutuu vähän väliä ostelemaan, autoon, kotiin, töihin jne..
  Oletko huomannut kuinka suuria eroja esimerkiksi eri pastillien tuoteselostuksissa on?
  Meillä käytetään pääsääntöisesti Herra Hakkaraista ja perus Jenkkiä, sillä niissä ei ole lisättyjä väriaineita.

  VastaaPoista
 2. Ksylitoli.fi:ssä esimerkiksi herra hakkaraisen ksylitolipastillit on kalliimpia kuin yksittäin ostettuna kaupasta. Kannattaa vertailla hintoja ennen kuin tilaa!

  VastaaPoista
 3. Hyi ulkomaista purkkaa. Vaihda kotimaiseen. Vertaile vaikka xylitolin määriä jos ei syyt vaihtoon muuten riitä.

  VastaaPoista
 4. Tilaappa täältä kotimaista www.purkkakauppa.fi

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!