sunnuntai 30. elokuuta 2015

Rakkaudesta lapsiin ja lasten vaatteisiin

Minulla on viimeaikoina ollut monta rautaa tulessa ja se on varmasti heijastunut myös tänne blogiin. Olen opiskelujen lisäksi osallistunut vapaaehtoistyöhön lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. Nyt oli kuitenkin aikaa ja mahdollisuus päästä shoppailemaan omille murusille. Lappeenrannan Polarn O. Pyretillä sain käydä tutustumassa uusiin, raikkaisiin tiloihin ja niistä julkaisenkin huomenna ihan oman postauksensa. Polarn O. Pyretistä lähti mukaan kaikkea tarpeellista talven tuiskuihin, muunmuassa kuvassa vasemmalla näkyvä villainen aluskerrasto setti, rakastamassani harmaan sävyssä!
 Tulevan talven toppavaatteita en ole vielä paljon ehtinyt katsella, että mitä meillä jo on. Mutta ainakin tämä viimetalvinen 86 senttinen puku sopii vieläkin perheemme pienikokoiselle 2,5 -vuotiaalle oikein hyvin.
 Keräsin kuitenkin kuviin kokonaisuuden, joka mielestäni näyttää oikein kivalle, rauhallisia sävyjä joita sitten voi halutessaan piristää esim. poltetun oranssin värisellä pipolla. Olen kestävän kehityksen ajatusta kunnioittaen pyrkinyt hankkimaan lapsille vaatteita, joista olisi iloa vielä pitkään ja jotka kelpaavat vielä sitten myöhemmin, jos ei mene enää omille niin ainakin kavereiden lapsille käyttöön. Tietyt sävyt ovat mielestäni pommin varmoja, eivät jää muodista pois. Ja toisaalta varovainen sävyjen valinta on ollut minun tapani saada puettua pojat "sävysävyyn" melkein menoon kuin menoon.
Tässä vielä tämä ihana villainen Polarn O. Pyretin setti. Liikkeeseen oli tullut jo villaisia vaatteita todella paljon, oli raidoilla höystettyjä väliasuja, pipoja ja käsineitä! Ihania!

Viimeaikoina pakolaisasiat ovat olleet kovasti tapetilla ja puhututtaneet. Oma humanitäärinen huoli on herännyt ja tällä hetkellä suunnittelenkin pakkaavani lahjoituksena pakolaiskeskukseen kirpparille aikomani lasten vaatteet. Tämä aihe herättää varmasti tunteita moneen suuntaan, mutta itse äitinä ja lähimmäisen rakkauden periaatteella elävänä henkilönä en voi olla auttamatta hädässä olevia ihmisiä.

Se miksi otan tämän tässä yhteydessä esille, haluan herätellä ajatuksia myös teissä blogini lukijat. Oletteko miettineet, missä maailma menee? Olisiko teillä mahdollisuus auttaa näitä ihmisiä, joilla ei ole enää mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!