lauantai 22. elokuuta 2015

Poikien juhlapukeutumisen salaisuus

 Juhlavaateasia poikien kohdalla ei aina ole itsestään selvyys! Tytöille tuntuu löytyvän pilvin pimein ihanuuksia, mutta pojille huonommin. Meillä viime viikonlopun häihin ostettiin esikoispojalle puku. Mielestäni murkkuikäinen poika alkaa olla jo sillä rajalla, että voiko pukeutua juhliin "kuin pienet pojat" vai pitääkö olla miehekkäämpi asu. Koin, että nyt oli hyvä näin. Viimeistään rippijuhlien jälkeen, minun mielestäni poikien olisi hyvä pukeutua jo kuin miehet juhlaan kuin juhlaan.
 Pienemmille naperoille minulla oli mielessä tummat suorat housut ja valkeat kauluspaidat. Suorien housujen suhteen en ollut niin ehdoton ja Polarn O Pyretin lempparifarkkushortsit valikoituivat sittenkin juhla-asuksi, juhlien aurinkoisen kelin mukaan.
  Neljä pienintä saivat siis olla "puoliksi" rennosti farkkushortseissaan. Ja mielestäni asu oli oikein sopiva, pieniin rentohenkisiin ulkohäihin.
Kerron vielä lopuksi oman "jujuni" valkoisista kauluspaidoista. Meillä niitä löytyy nimittäin kaapista ihan jokaista kokoa! Monilapsisessa perheessä, jossa on näinkin monta poikalasta, olen huomannut valkoisten kauluspaitojen pysyvän aina "muodissa" joten niiden suhteen ei käy niin, että ajanhammas purisi niihin. Kauluspaitoja on ostettu aina tarpeen mukaan ja nyt niitä alkaa tosiaan olla kaikkia kokoja aina 62 senttisestä 160 senttiin. (Jonka jälkeen esikoinen siirtyi miesten paitoihin).

Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!