perjantai 14. elokuuta 2015

Värisävyjen sinfoniaa ja käytännöllisyyttä samassa paketissa

 Meidän ekaluokkalaisen talvitakki on tässä! Polarn O. Pyretin takki on kuin suunniteltu meille, sillä sen värimaailma istuu ihan kaikkeen mitä meillä jo on ennestään. Aiemmin hankkimani mustat toppahousut istuvat tämän takin kanssa, mutta siihen kävisivät myös tummansiniset housut ihan yhtä hyvin. Popin vaatteissa jujuna onkin se, että niiden värimaailma on suunniteltu niin, että ne sopivat keskenään yhteen, olitpa ostanut vaatteen edellisellä kaudella tai vaikka jo paljon aikaisemmin.

Raitapipo ja tuubihuivi valikoituivat tällä kertaa takin sävyjen mukaan sopiviksi. Tuubihuivit ovat meillä ihan todella kovassa käytössä ympäri vuoden ja lapset rakastavat käyttää niitä. Meillä pojat vetäsevät välillä tuubihuivin ihan pipoksikin päähänsä.
 Muutama vuosi sitten hankkimani windfleecetakki sopii myös raikastamaan tätä asua.  Turkoosin ja petroolin sinisten sävyjen yhdistelmä tummansinisen seurana on mielestäni oikein harmoninen.
Tässä kuvassa mukana on vielä toinen windfleece-takki joka on tummansininen. Ihan yhtä hyvin sekin voisi olla tämän takin "kumppani".

Joko teillä on talvivaatteet hankittuna lapsille?

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!