maanantai 10. elokuuta 2015

Riviera maisonin ystäville paloja

 Sisustus Countrywhite oli sisustanut Vantaan asuntomessuille kohteen, joka oli monen mielestä yksi messujen kauneimmista. Epäilen vahvasti, että tämä kohde on myös ollut eniten bloggaajien postauksissa, ainakin minä olen nähnyt sen jo useamman blogin yhteydessä esittelyssä. Sisustustyyliltään tämä kohde oli hyvin pitkälti Riviera Maison -henkistä, rottinkia ja maalaisromantiikkaa, kauniine pienine yksityiskohtineen.
 Keittiössä ei oltu erityisesti panostettu mielestäni keittiön ulkonäköön, onneksi nuo upeat sisustusesineet toivat näyttävyyttä ja eloa tuonne muuten aikaa vaisuun keittiöön.
 Ruokapöytänä toimi rouhean maalaishenkinen ihanuus. Kaunis kattaus oli laitettu neljälle tuon pienen, kauniin, pyöreän pöydän ääreen.

 Olohuoneen pöydällä oli taas niitä rakastamiani hortensioita, kauniin valkoisessa sävyssä. Lähes kaikki tuotteet olivat ainakin itselleni ennestään tuttuja tuolta Riviera Maisonin verkkokaupastakin.
 Makuuhuoneen tasapainoista värien harmoniaa oli hieman rikkomassa tuo hauskan värinen punertavan oranssi höyhen valaisin.
 Riviera Maisonin piensisustustuotteita seinällä koukkuihin ripustettuina.
Työhuone Riviera Maisonilla sisustettuna ja somistettuna. Ehkä hieman olisin kaivannut lisää omaperäisyyttä tämän kodin sisustukseen, vaikkakin tykkäsin siitä kyllä näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!