perjantai 13. huhtikuuta 2012

Etsitään leikkipuistovälineitä!

Rustailin eilen paikallislehteen tulevan ilmoituksen leikkipuistovälineistä. Hakusessa olisi keinut (4 kpl), ehkä liukumäki ja jonkunsortin kiipeilyteline.
Ja kyllä tiedetään, että saa niitä kaupastakin. Nuo vaan nuo oikeat leikkipuistovälineet on aika pirun kalliita. Rautakaupan rimpuloilla taas ei pidemmän päälle tee mitään.. Joten, kokeillaan nyt ensin näin.
Kumpa jossain olisi joku joka huomaisi ilmoitukseni ja voisi vastatakin siihen. Tätä kauttakin saa lähestyä jos joku keksii jotain tähän pulmaan?

4 kommenttia:

 1. Liekö tästä apua mutta me saatiin aika kivalla hinnalla (=syysalennus) Bauhausista sellanen leikkitorni liukumäellä ja kahdella keinulla, olikohan 200e luokkaa... En tiedä oletko tutustunut mutta niissä paketeissa on siis rakenteet kestopuuta ja ne "härpäkkeet" suurimmilta osin värikästä muovia. Koota ja sahata mittaan tarvii itse. Mä öljysin kestopuut vielä ruskeiks niin sopii paremmin silmään...

  Niitä "härpäkkeitä" saa siis myös erikseen ostettua niin ajattelin että jos pihalta vaan löytyy ylimäärästä puutavaraa (ja kätevä rakentaja) niin saattais saada melko huokeallakin isomman kokonaisuuden aikaseks... Sarjan nimi taitaa olla JungleGym tai jotain sinne päin.

  VastaaPoista
 2. Leikkipuistovälineitä kannattaa kysellä kunnan / lähikuntien puisto-osastoilta.

  Itse olen ainakin ostanut meidän kunnan puistoista poistettuja leikkivälineitä, ja olemme sitten korjanneet ne käyttökelpoisiksi.

  Tämä on kyllä tapahtunut jo -90- luvulla, joten nykyisin homma voi olla jo toista. Mutta kysyminenhän ei maksa mitään. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä, tuo kunnan alueelta kyseleminen on jo tiedossa. Bauhausia ei täällä kulmalla olekaan laisinkaan..

  VastaaPoista
 4. Hei

  Toys 'R Us oli ulkokeinuja, mutta ei tainnut olla kuin niitä "rimpuloita".

  Kävimme tyttöjen kanssa ko. lelukaupassa (aika uusi, varmaan Espoon suurin lelukauppa) ja siellä sai hyppiä trampalla sekä ajella sähkö- ja polkuautoilla.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!