keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pieniä kauniita juttuja arkeen


Finlaysonilla oli poistopäivät vähän aikaa sitten, poistopäiviltä sinänsä en löytänyt muuta kuin keittiöpyyhkeitä...
 Sensijaan nutrian väriset, ylelliset satiinipuuvilla-aluslakanat löysin. Huomasin niiden olevan tällä hetkellä tarjouksessa Finlaysonin nettikaupassa..
Käydessäni tuolla Finlaysonin myymälässä ihastuin Valmu-pussilakanoihin. Tällä kertaa en raaskinut niitä (vielä) hankkia. Oli siellä muitakin ihania, keväisiä ja herkkiä kuoseja..
Lakanoiden kaveriksi hankin myös pari tyynyliinaa, sointuvat aika kivasti meidän makkarin väreihin.

Tiesittekö blogini lukijat muuten sitä, että olen keräillyt muumi-tekstiilejä 2000 vuodesta alkaen. Meillä on mm. kahdet mustavalkoiset muumi-aiheiset aikuisten pussilakanasetit, lukematon määrä yksittäisiä muumipussilakanasettejä ja aika monet muumisetit myös lasten sänkyihin. Ja mitäpä muuta kun muumi peitot ja tyynyt on kolmella pikkuihmisellä käytössä jatkuvasti. =) Itseasiassa lapsilla ei muita pussilakanoita olekaan kuin muumeja.
Muumipyyhebuumi alkoi myös joskus vähän myöhemmin kuin tämä petivaatebuumi ja meillä on aikas monta muumipyyhettäkin, sekä käsipyyhkeinä että kylpypyyhkeinä. Mukaan lukien tietysti keittiöpyyhkeet, jotka olen kaikki hankkinut aina kun niitä on myyntiin ilmaantunut.
Voisipa siis sanoa, että olen hurahtanut muumeihin.
Jokohan olisi aika kasvaa aikuiseksi? ;)

*muoks* Meillä entiset parivuoteen lakanat alkavat olla puhki kuluneita kauhistuksia ja järjestään ne ovat vaaleanpunaisia. Nyt alkaa tökkiä jatkuvat vaaleanpunaiset unet, muutamat valkoiset ja beiget lakanat huolin vielä*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!