torstai 12. huhtikuuta 2012

Väriterapiaa eteisen komerosta, lastenvaatepuolelta

 Villasukkien väriloistosta ollaan luopumassa kun kesään päin mennään. Vielä kuitenkin tarvitaan kumppareiden kaveriksi villikset, vaikka osa kumppareista meillä onkin vuorellisia..Oikeanpuoleinen kori kätkee hillittömän määrän pieniä sormikkaita ja lapasia. Nekin ovat kurarukkasten sisällä välttämättömyys..
 Villervallan ihana plyysihaalari on suosikkini. Se on kiva välipuku kun ei enää noita valkeita Ruskovillan pukuja kaivata. Sitä voi pitää jopa sellaisenaan lämpimillä keleillä esimerkiksi kauppareissuilla. Näitä Villervallan suloisia juttuja tilailin joskus aika paljonkin, vielä taitaa olla jotain huppareita jotka pojille mahtuu tänäkin kesänä. Ihanat nuo tähtikuviot aina. Tässä ritiläkorissa on villapukuja, Reiman fleecet ja noita Villervallan asuja pari.
 Poikien vaatekaappi eteisessä on valkeilla lasiovilla oleva Kirenan kaappi. Vasemmanpuolimmainen osio kaapista on vielä kesken, siellä on yksi viemäriputken kotelointi tekemättä, sinne tulee vielä joskus hyllyjä. Nyt siellä on säilytetty kausitavaroita kuten pyöräilykypäriä tällä hetkellä, talvella siellä oli luistimia ja kypärät. Oikeanpuoleisessa kaapissa on 8kpl koreja, joissa muunmuassa kuriksia, välivaatteita ja varapukuja pojille. Meillä meni Reiman haalareita piloille rakennusaikana, mutta vielä ne maalitäplineen menee pihapukuina, pelkkä kosmeettinen haitta pikku ukkeleille tuo, enempi äidin silmää vaivaa.
 Ihan kaikkia toppiksia en ole vielä kerännyt pois. Kuvasta huomasin, kuinka kauniita värejä tuo reipas limenvihreä/vaaleanvihreä onkaan, harmaan, mustan ja tuon uuden ihastukseni turkoosin seurassa. Olenkohan maininnut täällä joskus, että olen "allerginen" sinisille poikien vaatteille..? ;) Siksi meillä on kaikki nämä vuodet ollut pääosin erisävyisiä vihreitä, ruskeita, mustia, harmaita ja jopa punaisia pukuja.
 Pipoja laskin eilen meillä olevan kevääksi 21 kappaletta. Eiköhän ne riitä. Isoimman pojan pipoja en laskenut, niitä lienee vain pari kolme. ;)
 Villasukkasutturoita. En todellakaan vierasta vaaleanpunaistakaan pojillani. Nyt ehkä jos olisi aikaa ja jaksuja, neuloisin kauniit selkeät, perusharmaat villasukat. Tai miksipä ei turkoositkin olisi ihan kivat koska vaatekaapin sisältö alkaa täyttyä siitä väristä.
Pojat saivat viikonloppuna katsella Autot elokuva 2:sta ja nyt on autot-aihe pinnalla. =) Meillä ei kauheasti ole örkki, eikä disneyaiheisia vaatteita pojille, kiljuen varmasti ottaisivat niitä vastaan pienet isännät..Minä vähän vierastan kun ne on "levottomia" kuoseja. Tekisivät vähän hillitympiä noista lasten rakastamista hahmopaidoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!