torstai 12. huhtikuuta 2012

Talvitoppaa vähemmälle ja kevätvaatetta esiin


Meillä pienet ihmiset ovat niin erilaisia tuon ulkona tarkenemisen suhteen niin erilaisia, kuin vain olla ja voi. Esimerkiksi meidän perheen tuleva eskarilainen, Edvin 5v, on ollut jo vauvana sellainen vilukissa ettei ole vaunuissa ulkona nukkuessakaan koskaan pukea liikaa hänelle. Hän on nyt kuitenkin toivonut saavansa laittaa jo kevätpuvun päälleen, joten sitä sitten illalla pohdittiin yhdessä, että mitenkäs tämä nyt toteutetaan. Meillä kävi keväthaalarin kanssa nyt niin, ettei hän huolikaan ostamaani haalaria ja toivon, että haalari alkaisi innostaa myöhemmin keväällä... Se on siis Reiman musta-harmaa haalari, en nyt mallia osaa sanoa. Hän halusi laittaa takin ja housut. Laitoimmekin sitten Reimatec kevättakin ja sen kaveriksi Reimatec-toppahousut vyötärömallisina (hänellä on henkeselihousut ja vyötärö). Yläosan lämmikkeeksi varalle hoitoon hän sai Reiman ihanan pehmeän fleecetakin, mustana (hänen ykkössuosikkivärit musta ja keltainen..). Meillä täällä Lappeenrannassa on vielä aikalailla lunta ja aamut ovat kylmiä voi olla jopa pakkasasteita vielä aamuisin.

Keskimmäinen poika menee vielä ihan täysin toppahaalarilla. Hän on 4 vuotias ja joka paikkaan pitäisi päästä nopeasti. Mikäs siinä, jos ei hiki tule. Hän on nimittäin kova hikoilemaan... Varmaankin viikonlopun aikana voisin pestä hänen haalarinsa ja saadaan sitten aiemmin täällä esittelemäni turkoosit Reimat käyttöön. Tuolle tummasilmäiselle hurmurille sopii muuten älyn hyvin se turkoosi, korostaa kauniita silmiä. =)

Pienimmäiselle laitettiin päiväkotiin aamulla toppahousut, henkselimallisena ja kevättakki. Mukana Reiman fleecehaalari joka on punainen..


Meillä on aiempina vuosina ollut pienellä miehellä käytössä tuo Reiman ihanan ohkainen villahaalari keväisin ja se on ollut kokoa 74, meni vielä viime syksynäkin päälle meidän 88 senttiselle 2,5 vuotiaalle. Venyy ja paukkuu nimittäin tuo materiaali. Olen kyllä ihan auttamaton Ruskovillafani ja talvella pojilla on ruskovillan valkoiset villahaalarit toppapukujen alla, mutta ei pahoja nämä Reimankaan villaiset jutut. Pitäisi varmaan hankkia tuolle herralle vielä tuollainen ohut haalari. Niin ja keskimmäiselle näistä pienistä eli Irvinille pitäisi hankkia fleecetakki tänä keväänä. =)

Jokos teillä päin on voinut vaihtaa kevätasuihin? Ja onko millaisia lämpötiloja ollut?

Meillä siis aamuisin voi olla asteen pari pakkasta, lunta on vielä leikkimiseen asti, mutta päivällä +5-7 astetta lämmintä. Kuriskelit joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!