maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kevättä pukkaa vaaterintamallakin..

Prisman reissulta viime viikolla lähti mukaan tällaiset "mukavuuskengät". Viime kesänä kulutin puhki tämän kyseisen merkin sandaalit ja nyt löytyi nämä balleriinamaiset avokkaat, jotka olivat miun näköiseni. Toivotaan, että näistä sitten tulisi tulevan kesän hitti miun kenkärintamalla. Meinasin vielä kesäksi hommata Conversen tennarit, kunhan pääsen ymmärrykseen sävystä ja mallista. Toisaalta tekisi mieli harmaata, valkeaa tai mustaa, toisaalta kirkuvan punaiset tennarit ois myös aika pop.

Ja lupaan: Blogistani ei ole tulossa naistenvaateblogi. ;) Pysytellään ihan jatkossakin kotiin liittyvissä aihepiireissä ja lapsiperheen arjessa. =)

MUISTAKAAHAN OSALLISTUA ARVONTAAN. Taitaa olla pikkasen vajaa viikko aikaa vielä osallistua, osallistumaan pääsette tuosta sivupalkin linkistä!!!

2 kommenttia:

  1. Mie kans niitä converseja meinasin mutta taidan pysytellä vielä superstareissa, ne kun saa jalkaan ilman nauhojen kanssa räpläämistä :D Jotkut keveät tennarit olis kyllä kivat mutta tehdäänkö aikuisille semmosia missä on se vetskari toisella sivulla :D

    VastaaPoista
  2. Niin siinä taas kävi. Täydellisesti meni muuten kauppareissu, mutta tennareita ei löytynyt, tosin löytyi upeat korkkarit kesäksi. <3 Pitänee tilata ne tennarit netistä.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!