perjantai 20. huhtikuuta 2012

Vaatekaapin inventaariota

 Meandi housut ovat vallanneet pienten ihmeideni vaatekaapit. Tässä pieni osa housuista, päälimmäisenä ihanat punaiset joogahousut plyysisinä, sitten ruskeat joogahousut (näitä kahdet olemassa meillä), mustat plyysihousut (näitä meillä kolmet), ruskeat froteehousut (näitä meillä on jo kuudet!), kahdet vihreät plyysihousut (joita on myöskin kolmannet olemassa) ja canvashousuja. Ehdottomat ykköshousut meidän perheessä on nuo froteehousut olleet jo monta vuotta!
 Pojat valitsevat useimmiten itse omat vaatteensa. Irvin 4v valitsi tänään Meandi-vaatteet, joka sinänsä ei ole ylläri! On meillä pop:in ihania vaatteita myös aika paljon ja Lindexin perusjuttuja tietysti löytyy myös, mutta Lindex on nyt muuttanut selvästi tyyliään pois "retrohenkisistä" jutuista, niin on vähemmän tullut sieltä ostettua.. Lindexiltä viimeksi ostettiin teepparit joissa poliisiautoja.
 Meandin teepaitapino, joka kaapista löytyi. Tästäkin puuttuu useita paitoja, osa niistä lienee tarhassa vaihtovaatteina ja osa pyykissä. Varmasti pieni osa vaatteista seikkailee myös täällä kotona mikä missäkin.. Tuppaa lapsilla olemaan sellainen paha tapa levitellä vaatteitaan joka puolelle.. Traktoreita paita, sitten tuo taloaiheinen t-paita, kolme kilpparipaitaa viime kesältä, junapaitoja x3, pilvipaitoja, minulla itsellänihän on myös pilvipaita olemassa ja traktoripaita (x3)... T-paidoista ei ole pulaa tänäkään kesänä. Ja ihania värejä on!
Pojat on itse valinneet pitkähihaisia(kin) Meandi:lta, tässä ne kolme, mitkä kaapista tällä hetkellä löytyi. Näistäkin enemmistö on nyt vissiinkin pesussa/päiväkodissa.

Väriloistoa

..Unohdin mainita, että on meillä Marimekonkin paitoja ihan jonkun verran. Esikoisen ollessa pieni, ostin todella paljon maripaitoja, osa paidoista onkin hänen entisiään, osa hankittu silloin kun meillä täällä Lappeenrannassa vielä oli Marimekko tai sitten saatu lahjaksi. Marimekon paidoissa pidän siitä, että ne ovat "seksuaalineutraaleja" vaatteita. =)


Summasummarum: Meillä ei ainakaan ankeisiin ja värittömiin poikia pueta. Värien loistoa ja paljon punaista on kaapin perukoilla. Ja hyvin vähän sinistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!