torstai 5. huhtikuuta 2012

Haaveilushoppailua Reimalla

Kävin kurkkaamassa Reiman verkkokaupan sivuilla taas noita Reiman ihanuuksia. Yleensä kyllä tulee käytyä ihan tuolla Reiman liikkeessä, mutta nyt en sinne ennättänyt katselemaan.

Reiman tämän kevään mallistoon on tullut tuo ihana "postimiehenkeltainen", en tiedä millä nimellä sitä virallisesti tituleerataan, mutta miulle se on postimiehen keltainen. Se on niin kivasti sukupuolineutraali väri ja kaiken lisäksi: Meidän pojat rakastavat keltaista!

Haaveilushoppailin perheeni kuopukselle ihanuuksien takin, tai oikeastaan kokonaisuuden. Laitanpa kuvat tänne;

Tämä pilkkutakki on ihanuuksien ihanuus. Minun mielestä sukupuolineutraali, koska on pienten mallistostakin.. Meillä kyllä vois vielä 4-vuotiaskin tykätä. Tosin taitaa koot loppua kesken hänelle. Pienimmäisellemme menisi vielä se suurin koko näistäkin.. Ja jos ei ois uskallusta ottaa tätä..

 Samaan värimaailmaan sijoittuva ihana lentsikkatakki on oikein kiva. Ainakin poikamainen kuvio, jos pelkää pilkkujen olevan liian tyttömäinen..Mut mä kyllä uskaltaisin ton pilkkujutunkin ottaa..
Molempien takkien kanssa sopisi tämä hauska lentsikkahattu, jossa on lippakin. Kevätaurinko ei ihan niin kovin paistele pienen ihmisen silmille. Tosin, meillä ainakin on pahimpina aurinkopäivinä arskat silmillä, eli aurinkolasit.

 Molempien keltaisten takkien kaveriksi sopisi tällaiset harmaat  housut. Ja pienelle tietty noi henksulimalliset, koska noi on vaan niin hyvät.. Ei oo selkä paljaana..
Ja meijän suosikkihanskat ovat nää Reimatecin plussat. Niitä on joka lähtöön ollut jo vuosia meillä. Ihan ykköset muuten oli semmoiset "siilihanskat" eli "liilihanskat", jotka lienevät jo ainakin kolme vuotta vanhat ja loppuun kulutetut meillä. Liilit lähtenevät Sitan auton kyydillä pois näiden lumien sulettua. Toivottavasti Reimalle tulee joskus muuloinkin kuviohanskoja pojille. Just muuten juteltiin ystävättären kanssa hanskoista ja tajusin, että Reiman hanskoja meillä on siksi että ne värit vaan käy niin hyvin sit pukujen/takkien kanssa, ettei ole eriparihanska-takki-yhdistelmiä..
Keltaiset kumpparit ois kanssa ihanat. Meillä on ennestään "liilikumppareita" eli siilikumppareita Reimalta. Tumman violetit ja limen vihreät. Kumppariostoksia ei tänä keväänä ole tarvinnut vielä tehdä, katsotaan onko syksyllä kumppariostosten aika sitten taas. Mutta ehdottomasti, jos haaveilushoppailen niin nuo kumpparit tuon asun kaveriksi hankkisin..

Ja nuo ihanat pikkutennarit. Katselin, että suurin koko vois juuri meidän pienimmälle mennä. En oikein tiedä, miten Reiman kengissä menee nykyisin koot. Joskus aikanaan, vanhimmalle pojalle hankin Reiman coretex-tyyppiset kengät, se oli varmaan Reiman ekoja kenkiä (???) ja en oikein tykännyt niistä silloin koska ne olivat todella raskaat. Nythän nuo Reiman kengät eivät enää vaikuta niin painavilta kuin silloin. En tosin ole uskaltautunut Reimakenkiin sotkeentua vielä.. Meillä on melkeimpä poikkeuksetta joko Eccot tai Viikingit, joskus on jotkut Kangaroositkin eksynyt meille niin ja vanhimmalla pojalla on nyt koko 41 ja kengät Superfitin tarralliset coretexit. =)

Niin, mutta koska ihan kaikkea mitä maailmassa vastaan tulee, ei voi aina saada ja ostaa niin tämä shoppailukierros jäi haaveeksi vain. ;) Ehkäpä joku toinen ostaa nuo ihanuudet ja nauttii niistä vaikkapa tämän postauksen innoittamana, vai vieläkö joku on ostamatta kevätvaatteita muksuilleen?! =)

Mukavaa Pääsiäistä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!