tiistai 19. marraskuuta 2013

Dear Santa, pleace stop here!( I`ve been good!)

Jatketaanpas pienten herrojen joululahjatoiveiden parissa
Alvin on nyt 8kk, jouluna siis ikää on edelleen alle vuoden joten ihan vauvasta on nyt kyse. Koska hän ei oikein itse osaa toivoa, olemme lasten kanssa yhdessä miettineet lahjatoiveideoita:
 
Aika raju kylpyankka. Parempaa kuvaa en löytänyt tähän hätään. Mutta mustia-valkeita ja harmaita kylpyankkoja Alvin voisi kylpyleikkeihinsä toivoa. Sisustukseen sopivanvärisiä. 1-2 kpl.

Ensiaskelkengät. Keväällä nämä tulevat tarpeeseen. Pojat on 8-12kk iässä alkaneet kävellä. Kuvan kengät ovat Bisgaardin tähtilenkkarit, Arautorapillakin on kivoja. Nyt näitä saa mukavasti alesta. Ruskeat tai valkoiset voisivat olla parhaimman väriset.

Sophie Ciraffe on meidän suosikkijuttu. Itseasiassa Alvin omistaakin jo "purulelu" Sophien ja sellasen kädessä pidettävän vinkulelu Sophien. Miksipä ei kylpykaverikin olisi kiva. Samaan sarjaan on myös paljon muita leluihanuuksia.

Oma neulomisvimmani on kova, mutta en tällä hetkellä kykene tekemään käsitöitä. Junasukat ovat ehdottomasti toivelistalla ja näitä ei voi olla liikaa! Junasukat on ihanat kun ne pysyy hyvin jalassa ja on ihanan pitkät. Lahjatoivelistalla on myös neulepeitto vaunu-unille.

Mailegin harmaa susi. Tämä on saatava! Ihan huippu. Näitähän on monen näköisiä.

 
Hopeinen tai valkea kilpuri potkutteluleikkeihin. Kaunis ja jopa kuvauksellinen lelu.
 
Alvin on ollut ihan huippu-vauva. Aivan unelma. Olen täysin rakastunut tähän pieneen ihmiseen, hymyyn ja persoonaan. Alvin on hyvin nukkuva, perustyytyväinen ja mahtava persoona.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!