keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Isolle pojalle takki!

Meillä elellään suurta kasvupyräyksen aikaa murkkuikäisen 12 -vuotiaan kanssa. Alkusyksyllä pituusmittaa saatiin 168 senttiä, mutta eiköhän tuo ole jo 170 ylitetty. Viimetalvena mahduttiin vielä nippanappa 164-176 senttisiin esim. Seppälän vaatteisiin, mutta nyt alkaa vaatteet löytyä lähinnä aikuisten osastolta. Poika itse tykkää pukeutua hieman löysempiin (lue: Haluaisi ostaa kaiken miesten XL koossa!!!) vaatteisiin, joudun vähän rajottamaan tuota innostusta ihan vaan esteettisistä ja käytännön syistä. ;)
Talvivaatteita miettiessä kohtasin Burtonilta ihanan väriseen keltaiseen (näitä on punaisia, ruskeita, mustia ja harmaita tullut vastaan) takkiin, joka mielestäni olisi ollut oiva, erilainen ratkaisu tuonne tummien ja mustien vaatteiden sekaan. Anton itsekin pitää kyllä väreistä ja hupparit jotka hän valitsee on yleensä aika räväkän värisiä. Takkia hän ei tällä kertaa värikkäänä halunnutkaan joten meidän vaihtoehdoista tämä Burtonin ihanuus jäi pois.

Icepeakin perustakkeja tuntui olevan joka paikassa, valitettavasti itselläni on hieman huonoja kokemuksia kyseisen merkin laadusta, joten jätimme tällä kertaa Icepeakin pois laskuista heti alkuunsa ja suuntasimme sunnuntaina Intersporttiin katselemaan tilannetta. Melkein heti vastaan tuli tämä Luhdan tummahko harmaa takki. Poika sovitti kolme eri kokoa ja päädyttiin sitten M koko yhteistuumin ottamaan (hän halusi taas sitä XL:ää!!). Takki on oikein kiva ja hyvin mahtuu hupparit tai neuleet alle. Tämän kaveriksi ostettiin mustat perustoppahousut koko M. Piporintamalla ollaan vielä vähän hakupäällä, mutta eiköhän jotain värikästä yritetä löytää.
 
Ostettin muuten pojalle talveksi "street-kengät" (on kyllä coretexit ja kunnon varrellisetkin olemassa) ja niissä piti ottaa jo koko 45. Aivan mahdoton jalan kasvu menossa! Viime talvisten 43:sten jälkeen noin kovin taas kasvanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!