sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kiitollisena

Olemme jo jonkun aikaa tavanneet naapuruston rouvien kesken kivassa porukassa. Meillä on ollut erilaisia juhlia/kutsuja joihin minullakin on ollut ilo osallistua. Tämä mukava yhteinen sosiaalinen tapahtuma on aina kiva poikkeus arkeen ja olen oikein kiitollinen siitä, että olen saanut olla mukana näissä illoissa.

Torstaina tapasimme A:n ja J:n kotona, kiitos kovasti emännälle ja isännälle, teemana oli kynttiläkutsut.

Toivoisin, että jatkossakin voimme tavata näin lämminhenkisessä porukassa, aina ei tarvitse olla suurempia syitäkään miksi. Ihan vain siksi, että vähän vaihtaa kuulumisia ja saa sosiaalista elämää naapureiden kesken. =) Meillä täällä on niin uusi asuinalue ja paljon oman ikäluokan väkeä asumassa, samassa elämäntilanteessa, niin kai tätäkin voi eräänlaiseksi "vertaisuudeksi" sanoa.

TERVEISIÄ NAAPUREILLE!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa mukavalta! Meillä ei ole käynyt yhtä hyvä tuuri. Naapurustossa ei asunut yhtään samanikäisiä ihmisiä, joilla olisi ollut lapsia, kun muutimme nykyiseen taloomme. Onneksi lapsillamme on ollut toisensa kaverina (kaksoset). Mullekaan ei ole löytynyt naapureista kamuja, harmi..

    VastaaPoista
  2. Kyllä olen tosi onnellinen siitä, että on montakin tosi kivaa naapuria sattunut. Eihän kaikki kaikista voi tykätä ja on niin erilaisia tapoja elää joillain, mutta pääosin ihan huippuja on. Entisen kodin naapurustossa nautin siitä, että oli eri ikäluokan edustajia naapurustossa, vauvasta vaariin, siinäkin oma rikkautensa. (Ja kaipaan joitain entisiä naapureita todella! -Vaikka vain reilu kilometri entiselle kodille, niin enää tosi harvoin nähee heitä.)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!