lauantai 9. marraskuuta 2013

Muumeja pikkujoulupakettiin!

Muumit ovat meidän perheen suosikkeja ollut kautta aikojen. Ne on vaan niin ihania.
Dermosilin Joulutuotteissa nämä sympaattiset otukset seikkailevat tänä talvena.
Ihania, ihania, ihania!
 
Pienten käsien, miksipä ei jalkojenkin lämmittämiseen soveltuvat lämpötyynyt "Moomin Warm" myydään kauniissa lahjapakkauksessa. Geelityynyt aktivoidaan lämpimiksi niiden sisällä olevan metallilevyn painalluksella (tarkemmat ohjeet mukana!). Minulla välähti heti, että meidän perheessä näitä voidaan jatkossa käyttää kasvukipujen lievittämiseen.
Toinen muumi-tuote Dermosilillä on tämä "Moomin Cool" joka taasen toimii viilentäjänä, esim. pienen kuhmun sattuessa, miksipä ei päänsärkyyn tai muuhunkin pikkuvaivaan. Voin kertoa, että kyllä, pikkukuhmuja ainakin meidän viiden pojan poppoossa sattuu ja tapahtuu, vähintään kerran päivässä jotain ihan pientä. Tämän meinaan laittaa jatkossa jääkaappiin odottelemaan sitä seuraavaa kuhmua. Ei enää liian kylmiä pakastepusseja kuhmuille meillä! Näppärä ja aina helposti saatavilla.

Tässä vielä vasemmalla lämmitin geelipussi ja oikealla kylmägeelipussi. Ovat suht saman kokoisia kuten kuvasta huomaat. Meidän lapset eivät malttaneet pitää näppejään näistä erossa nähtyään nuo paketit. Somat lohduttajat.

Mikä oiva lahjaidea, näistä on iloa vuosiksi eteenpäin! Joulupakkaukset ovat kaunit lumihiutalekuvioiset ja sopivat sellaisenaan pukin konttiin (mahtuu muuten kirjepostina postitettavaksikin kun on litteät pakkaukset!).
Hinnat ovat noin kymmenen euron luokkaa. Eivät siis kovin kalliitakaan.
Miksipä ei pikkujoululahjapakettiin koululaiselle mukaan tai vaikkapa hoitotädille jouluviemisiksi? ;)
Ps. Dermosilillä myös mahdottoman paljon muita ihania lahjaideoita kauniissa lahjapakkauksissa. Selailin juuri Dermojoulu-lehteä silmät loistaen.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihan loistoidea!! Pakko tilata muutama lahjaksi ja kotiin!!

    VastaaPoista
  2. Siis nämähän on ihan huippukivat, lapset ainakin riemuitsivat minun lisäkseni. Tällaiset pitäisi olla jo äitiyspakkauksessa mukana. ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!