torstai 2. syyskuuta 2010

Ennätin tänään piipahtaa katselemassa..Harvemmin tulee hetkiä, että ajan kanssa ennättäisin yhtään minnekään. Tänään sitten "eksyin" huonekaluliikkeeseen (ja Hirvoxillekin) tsekkaamaan, miltä maailma näyttää sisustajan silmin.

Ollaan muruseni kanssa mietitty, että täytyykö meidän teettää puusepällä ruokapöytäkin vai mahtaneeko löytyä jostain mieleistä. Ajatuksissa pari eri tyyliä, elikäs joko ihan pelkistetyn selkeälinjainen ja suorakulmainen tapaus, 250 pitkä vähintään taikka joku tyyliin ladon ovesta tehty "rouheampi" versio. Noh, minäpä otin ja menin ja kohtasin yhden vaihtoehdon tälle ladonovi-ajatukselle. Ja tässä tulee myös minun maalaisuuteni sekä heinäseipäät esiin. Katsokaapas vaan.

Kyseisen pöydän saa myös harmaana, joka olisi ehdoton värivaihtoehto meille. Siis pöydän laitaa kiertää "heinäseiväs". Laitanpa vielä kännykällä ottamani kuvan tänne..

Nämähän ovat täysin uniikkeja, suomalaista käsityötä ja pohojan maalla tehtyjä tuotteita, täyttä koivua. Luotan, että laatua näistä löytyy ja kestävyyttä. Linkki vielä valmistajan sivustolle, koska tähän sarjaan kuuluu siis muutakin kivaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!