keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Huhhahhei..

Ihan kaikkea ja koko ajan ei näköjään pysty millään kirjoittamaan ja pitämään ajantasalla täällä.

Koko ajan tapahtuu. Vaikkei tapahdukaan, mutta siis suunnittelupuolella tapahtuu.

Nyt on LVI-suunnittelijan kanssa keskusteltu puhelimessa ja sovittu alustavasti asioista. Sinne täytyy toimittaa tarvittavat paperit ja soitella uudelleen ja tavatakin hänet.

Samaten timpurillemme on soitettu. Hieno homma, että hän on edelleen "messissä" projektissa. Se on iso plussa.

Maansiirtoliike (uusi) on luvannut tulevana tiistaina tulla toteuttamaan proejtiimme liittyviä asioita tontille. Josko vaikka ne perustukset saataisiin aikuisten oikeasti joskus valmiiksikin sinne tontille..

Asemakaava on jossain muodossa piirrusteltu ja suunniteltu. Ja sen pohjalta tontin täyttösuunnitelma laadinnassa.

Kahdessa eri keittiöfirmassa olen käynyt. Yllätyksekseni molemmissa hyvin samantapaisia kaapinovia, ei mitään radikaaleja eroja noiden kahden välillä, näin maallikon silmin. Jännityksellä odotan suunnittelijoiden tekemiä ehdotelmia. Ja niillekin molemmille täytyy toimittaa tarkemmat kuvat talosta. (Muistutuksena itselleni)

Sisäporrasasiaa olllaan pohdittu ja selvitelty. Me ehkä haluamme kuitenkin, että puuseppä käy nakuttelemassa portaat sitten paikan päällä. Eli ei valmisportaita talotehtaalta.

Ja talotehtaan (Kannustalo) edustaja tulossa kylään perjantaina.

Ja tässä ois vielä tällä viikolla pari tuollaista keittiösuunnittelutuokiota tulossa. Yllättävän aikaa vievää puuhaahan se on, toisaalta tärkeistä asioista kyse niin miksipä ei sitä aikaa siihen käyttäisi. =)

Mitäköhän unohdan mainita?

-Ehkäpä sokerina pohjalla: Olen palailemassa pikkuhiljaa työmaailmaan. Iso stressi koko perheelle ja ennen kaikkea minulle itselleni. Tässä testataan taas omaa stressinsietokykyä ja sopeutumistaitoja. Toivotaan, että asiat menisivät mallikkaasti. Ja jos Luoja suo, niin meneehän ne. =)

Ps. unohtuihan se vesilaitos, kaupungin äijät jne.. Mut ehkä niistä enemmän sitten ensikerralla.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!