keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Ompa kiirettä pitänyt

Allekirjoittanut on aloittanut taas pitkästä aikaa työrupeaman ihan leipätyön parissa ja arjen opettelu on ihan oma juttunsa, varsinkin kun meitä on tässä perheessä näinkin monta ja kolme pienintä menee aina päiväksi tarhaan. Joten, kaiken tämän muun hässäkän keskellä me olemme saaneet talopakettitarjoukset;

Kannustalolta
Teritaloilta
Herralatalolta (huomenna lienee se päivä kun se fyysisestikin saadaan)
Kastellilta
Mittavakodilta

Ja näitä mietitään. Vertaillaan ja väännetään ja käännetään. Ja ohan tuossa ihan riittävästi tuota miettimistä. ;)

En todellakaan aio alkaa täällä aivan kaikkea puimaan, sillä minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa. Melko haasteellistahan tuo on ollut, onneksi ihania talomyyjiä pääpiirteittäin on nämä kaikki olleet. Ehkäpä sitten kun päätämme valintamme, mie julkaisen asioita noihin liittyen. Ja niitä todellakin on ja paljon.

Meillähän vaihtui jo toistamiseen "lennosta" maansiirtoliike ja huomenna pitäisi olla se päivä kun tontilla tapahtuu. Mieheni on menossa paikalle, itse en valitettavasti tällä kertaa pääsekään. =)

Mitäs vielä? Niin se Festivo-kylmiö jota pähkäilin täällä. Se on sitten lyöty lukkoon ja sellainen meille tulee. Itseasiassa mun töissäkin on sellainen, eikä mitään pahaa sanottavaa..Työpaikan vempele on ties miten vanhakin vielä.

Kyllä tämä tästä. Toiveikkain mielin, eipähän pääse sammal kiven päälle kasvamaan kun pysyy liikkeessä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!