tiistai 28. syyskuuta 2010

Hormin paikka on mysteeri

Pikkuhiljalleen pitäisi alkaa päättämään uunin hormin paikkaa. Eli sivultaliitos vai päältä liitos. Molemmissa puolensa.

Sivultaliitos on edullisempi ja sitten siihen jäisi automaattisesti sellainen puiden säilytyslokonen. Toisaalta ruma ulkonäkö (mielipidekysymys) arvelluttaa. Uuni voisi olla matalempi ja esim uunin päälle voisi halutessa nostaa vaikkapa jotain rukkasia helpommin kuivumaan..

Päältä liitoksessa kalliimpi hinta (n. 700-900e riippuen uunin valmistajasta), ja hintaa nostaa myös uunin korotus. Päältäliitoksissa uunin korkeus on 2100 ja se on liian korkea tällaiselle pygmille nostaa sinne uunin päälle mitään helpohkosti. Päältäliitos on huomaamattomampi ja jää enemmän tilaa uunin ympärille kun se hormi ei siinä ole.

Siispä molemmissa puolensa. Mitähän tässä nyt sitten päättäisi.. Tai enhän minä tätä yksin päätä vaan miehen kanssa pähkäillään. Alkaa olla viime hetket miettiä. Uunin hormiliitos määrää muutamia muita asioita mm. kattotuolin paikkaa vähän ja tietty sitä, mistä läpiviennit menee sillä hormilla.. (Ja emmie tiiä vaikka vaikuttais vielä muihinkin asioihin, mistä mie voisin tietää...) =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!