perjantai 3. syyskuuta 2010

Keittiösuunnitelma-ajatuksia

Nyt olen aika monta tuntia jo ennättänyt istua useamman uuden kasvon vastapäätä pohtimassa keittiösuunnitelmaa, ja sit niitä kodinhoitohuonetta, eteiskaappeja, makkareidenkaappeja, vaatehuoneita ja niin päin pois, niin minulle on hahmottunut selkeämpiä ajatuksia.

Keittiö

Keittiössä voisi yläkaapit olla korkeakiiltoista maalattua puuta (ehkä se kalvohomma vähän mietitttää kertonsa vuoksi..). Vaaleaa, ehkä valkeaa tai vaalean harmaata. Alakaapit taas tummemman harmaata, hopeista, jopa mustaa. Ehkä alakaapit olisivat mattaa. Vaikka mieheni edelleenkin puhuu täysin korkeakiiltoisista kaapeista, minä en vaan lämpene sille ajatukselle, että yhteensä 40 pikkunäppiä plus 20 isoa rähmii niitä sieltä alhaalta. Yläkaappien siistinä pysyminen on ehkä asteen verran helpompaa. Selkeää, uratonta, ehkäpä alumiinilistalla reunustettua materiaalia ne voisivat olla ne kaappien ovet. Selkeät, helppohoitoiset vetimet. Ja harmaa taso, tai mikäli kiveä niin jotain mustaa. (Kiviajatus vielä mietinnässä).

Eteinen

Kaksi isoa liukuovikaappia, jonkinmoinen kenkienpukemispenkki tai laatikkopenkki.
Toinen kaapeista peiliovella, toinen jollain muulla. Tosi korkeat ja isot kaapit. Takkejakin kahdessa tasossa.

KHH

Selkeät, peruskaapit. Pesutorni. Ompelupaikka. Silityslautakaappi. Harmaa laatta lattia. Ehkäpä harmaat tasot. Kurapiste ja sen lavuaari plus suihku kengille yms.

Vaatehuoneet

Komerot

Peruskaappeja, koreja ja systeemejä järjen mukaan.

wc:t

Alakerrassa "glamour"-vessa. Ylhäällä käytännöllisyysvessa, symmetrisesti altaat, peilit, lamput ja kaapit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!