perjantai 3. syyskuuta 2010

Saatiin ensimäinen varteenotettava tarjous

Tänäpäivänä mietin, missäköhän mahtaakaan viipyä se Teritalojen lupaama tarjous meille. Ei näy, eikä kuulu. Piti tulla alkuviikosta, nyt on kuitenkin jo perjantai. Ehkäpä maanantaina soittelen sinne talotehtaalle ja kyselen perään. Edustaja lienee lomailemassa vielä alkuviikon ajan.

Mittavakodiltahan meitä pyydettiin Kouvolassa käymään ja hakemaan tarjous sieltä, ilman lapsia. Noh, kuinkas ollakaan meille se jo ajatuksena on mahdottomuus ja toisaalta. Nyt on kyllä valitettavasti jäänyt huono käsitys kyseisestä firmasta. Vähän sellaista markkinameininkiä ja mitä olen eräältä mittavakotia tällä hetkellä rakentavalta naiselta kuullut, sama meininki heillä. Lisäksi heillä hurjasti laatuvirheitä saamassaan rakennusmateriaalissa. Luulenpa, valitettavasti että Mittavakodin tarjous jää meiltä tällä erää väliin. Silti plussaa myyjälle, asiantuntija on ja kivakin vielä. Ja malttoi aina uudelleen ja uudelleen samoja asioita minulle neuvoa.

Kastellilta saimme tarjouksen. Tarjous ei valitettavasti ole oikein vertailukelpoinen monestakaan syystä. Mainittakoon huonekorkeus yhdeksi oleelliseksi tekijäksi, muiden juttujen ohessa.

Tänään kävi sitten Kannustalolta myyjä meillä. Ihan huippu tyyppi. Kunnollinen, rehellinen ja rehti. Asiakaslähtöinen, ei tyrkyttävä, osaava ja auttavainen. Sen lisäksi perinpohjainen. Taisipa meillä viettää viitisen tuntia aikaa tänään. Aika tiukka setti. =) Tarjous oli varteenotettava, joskin aavistuksen verran (no summa 10000-16000e) enemmän hintaa sillä oli kun odotimme. Mutta, ei maailma siihen kaadu ei. Katsellaan. ;) Kannustalo edelleen ykkösenä meillä. Usean eri syyn takia, ei vain laadun, mutta myös asiakaspalvelun, toimivuuden jne..

Mietin, onko järkevää noita tarjoussummia täällä alkaa puimaan sen tarkemmin, koska kaikilla talofirmoilla tarjoukset ovat aivan erilaisia ja eri luokkaa, eivät kyllä suoranaisesti voi kilpailla keskenään. Ehkäpä, mikäli saan sen Teritalojen tarjouksen vielä joskus käsiini, voin pohtia hintojen ja sisältöjen eroja tarkemmin.

1 kommentti:

  1. Mekin pyydettiin Teritaloilta tarjous. Sitä ei myöskään kuulunut, jouduttiin soittamaan peräänkin. Sitten se tuli ja käytiin sitä läpi suurennuslasin kanssa, koska oli tosi erilainen mitä Kannustalojen. Toimitussisällön perusteella Kannustalo tuli edullisemmaksi. Väliportaat ja muistaakseni sisäkattomateriaalit oli ratkaisevia, en muista miten suurta osuutta tässä kohtaa oli saunan materiaalien sisällössä.

    Nooh, mutta sitten oli hauska kun oltiin jo pitkällä raksaamassa, niin vuoden kuluttua tuli taas tarjous Teritaloilta... naurettiin, että ei taida kirjanpito olla ihan sitä parasta mahdollista siellä huushollissa =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!