keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Olenpa minäkin bloggaaja!

Nimittäin tajusin juuri tuolta asetusten kauttahan näkee kaikenlaista blogini lukijoista, käyttöjärjestelmistä, jopa maista joista lukijat ovat.

Suomi 1 679


Kanada 31


Yhdysvallat 24


Ruotsi 13


Sveitsi 5


Itävalta 4


Tanska 4


Britannia 2


Intia 2


Turkki 1

Siellä olikin oikein hienot diagrammit siitä, miten kävijämäärä on kasvanut räjähdyksellisesti ja milloin, mihinkin kellon aikaan kukakin tätä blogia lukee. Ja minä olen todella, todella hurjan äimistynyt ja yllättynyt tuosta määrästä, kuinka usein tämä sivusto on avattu! Hurjaa. Kiitos kuitenkin seuraajille, sähköpostia ja viestejä muutenkin saa edelleenkin laitella. Ja toivon, että kunhan tässä asioita alkaa taas tapahtua enemmän niin laittelen kuviakin. Nyt mennään lähinnä suunnittelupuolen jutuissa ja valitettavasti en vielä ole osannut pdf tiedostoja tänne laittaa. Ehkäpä senkin vielä opin. =)

Koitan laittaa tänne tuolta jotain mielenkiintoisia tietoja, mikäli joku muukin on kiinnostunut näkemään.


Sivun katselut tänään
25

Sivun katselut eilen
46

Sivun katselut viime kuussa
935

Siellä tosiaan on kellon tarkkaan milloin mistäkin ja millä selaimella on avannut tämän sivuston. Ihan hurjan hauska tietää. Ulkomaanystävätkin ovat oikeasti käyneet täällä! (Olen sivua heillekin jakanut katseltavaksi).

Siksi minä itseasiassa kävin noita asetuksia tsekkaamaan, kun mietin salasanasuojausta tälle sivustolle. Harkitsen sitä pari päivää tässä ja ilmoittelen ihmisille sitten salasanaa sen mukaan ketkä ovat kiinnostuneita lukemaan jatkossakin juttujani. ;) (Jos sen nyt päädyn laittamaan tänne)

2 kommenttia:

  1. Hei vaan! Haluaisin lukea teidän rakennusjuttujanne jatkossakin, vaikka päätyisit laittamaan salasanankin. Ymmärrän kyllä, onhan meidänkin raksablogi kun on salasanan takana. Elikä jos laitat salasanan ja mitenkään ajattelet, että voisin sen saada, niin laita blogiini kommentti sähköpostillasi (sitä ei näe muut), niin laitan virallisen meiliosoitteeni sinulle. Sinulla kun ei näemmä ollut tässä blogissa mahdollista laittaa kommentin mukaan tulemaan sitä meiliosoitetta. Upeat kaapit muuten tulossa, jos päädytte noihin kirenan kaappeihin. Meillä on pääasiassa ikean kaapit makkareissa.

    VastaaPoista
  2. Ilmoittelen, mikäli tilanne täällä blogissa muuttuu!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!