tiistai 28. syyskuuta 2010

Keittiöajatelmia

Kylläpä kyllä. Ei pitäisi googlettaa mitään, eikä lueskella keskustelupalstoja. Ne sekoittavat vaan päätä. Katselin nimittäin vielä muitakin keittiövalmistajia, sillä mikään noista meidän tarjouksen tehneistä ei toistaiseksi nouse meillä ylivertaiseksi. Niissäkin on kaikissa omat puolensa.

Meillä tarjoukset on pyydetty keittiöstä, khh:sta, vessoista, säilytyskaapeista eli kaikista kodin kiintokalusteista tasoineen ja vetimineen ja altaista sekä hanoista.

HTH:lla ihastuin vaatekaappeihin. En niinkään keittiöihin. itseasiassa en erityisesti pitänyt siitä suunnittelijasta, olihan se ihan ookoo, mutta.. Keittiöt jotenkin jääneet siitä firmasta jonnekin ajatusmyllerryksen takapuolelle. En tiedä miksi? Hinta edullinen. Joka muuten oli yllätys. (Hinta n.22 000e ei sisällä hanoja ja altaita)

Puustellissa on kiva myyjä, itseasiassa voisin kuvitella vaikkapa saunovani hänen kanssaan viikonloppuna perheen parissa ja rupatella ummet lammet aina pitkälle aamuyöhön saakka. Ihan mistä tahansa. No, se nyt ei liene tärkeintä, keittiösuunnitelma sinänsä ihan järkevä. Hinta: Kalleimmasta päästä. (Hinta n. 27750e)

Topikeittiön myyjä/suunnittelija on ihan huippu. Suunnitelma myös. Hintakin on huippuluokkaa, joskin tässä suunnitelmassa on kaikki "kalleimman mukaan" (hinta n. 32 000e)

Sen lisäksi vielä vähän keskeneräisiä säätöjä muiden suunnittelijoiden kanssa, joten hintaa emme vielä oikein tiedä tarkalleen(Hinnat 15 000-18 800e).. muutoksia tuli ja hintoja ei olla saatu niiden kanssa. Nuo hinnat siis ovat täysin neuvottelemattomia ja tinkaamattomia. Tuntuu näissä hommissa tuo tinkaaminen olevan päivän sana. =D Ainiin ja Scavalinolta ei olla tarjousta vielä saatu, vaikka suunnitelma kyllä tulikin jo sähköpostilla näppärästi.

Jossain vaiheessa aletaan oikein urakalla sitten vertailemaan näitä ja miettimään, että mitä me oikeasti haluamme ja keneltä ostaa. Onneksi aikaa on vielä hyvin suunnitella! Nyt kun suurinpiirtein hahmottaa jo missä paikassa mikin asia keittiössä sijaitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!