torstai 16. syyskuuta 2010

Helpotuksen huokaus -talopakettivalinta tehty

Melkoista säätöä, vääntöä ja kääntöä. Nyt se on miltei ohi. Tai no, onhan tässä vielä kaikenlaista, mutta talopakettitoimittajamme on nyt saatu valittua: Tadaa: KANNUSTALO veti pisimmän korren.

Sanoisinko, että viimemetreille talotehtaista pääsivät Kannustalo, Herrala talot ja Teritalot. Periaatteessa teritalot ehkä olisi voinut olla jopa "voittaja" tiettyjen ominaisuuksiensa ja hinnan vuoksi, mutta asiakaspalvelu siellä oli suoraan suolesta, jos totta puhutaan. Emme oikeastaan saaneet mitään henkilökohtaista palvelua enää piiiitkään aikaan, paitsi tänään. Kun oli jo myöhäistä. Valinta kun oli jo tehty. Herralataloltakin saatiin ihan hyvä tarjous, omat puolensa siinäkin, hieman erilaisiahan nämä eri talotehtaiden paketit tietysti on, tosin meillä ne karsittiin hyvin pitkälti vastaamaan toisiaan sisällöltään vertailua helpottaaksemme. Paljon hyvää herralassakin, mutta se mikä meikäläiseen myös vaikuttaa on se ettei asiakaspalvelukyky kohdannut asiakkaan tarpeita oikeastaan kun ihan loppumetreillä. Mikäli maksava asiakas lähtee hyvin hämillään tai itkukurkussa useampaan otteeseen pois myyjän luota, ei mielestäni asiakas ja myyjä ole kohdanneet samalla tasolla. Tämä lienee akkojen kotkotuksia, mutta olkoon. Lisäksi suuri pointti talopaketin valinnassa oli tämä:

Minä (tai me) halusin Kannustalon näköisen talon. Muut talotoimittajat eivät täysin tähän pysty, vaikka komioita taloja tekevätkin. Uskon, että Kannustalon talon arvo kasvaa vuosien mittaan lisää ja lisää ja esim. myyntitilanteessa on helpompi myydä kannustalon kannustalonnäköinen talo kuin jonkun muun talotehtaan kannustalonnäköinen talo. Joskaan: EMME OLE MYYNTIIN kotiamme todellakaan tekemässä. Mutta kunhan jorisen.

Kannustalolta saimme aivan mahtavaa, asiantuntevaa, laadukasta, tyylikästä, asiakaslähtöistä ja toimivaa palvelua ihan koko ajan. Okei, siis sen jälkeen kun löysin oikeanlaisen myyjän Kannustalolta (Kouvolan myyjän kanssa en päässyt samoille taajuuksille, joten myyjämme on Mikkelistä, Lappeenrannassa myyjää ei tällä hetkellä ole.). Lisäksi myyjä on ollut aidosti reilu, ei vaan myyntimielessä reilu. Ja kaikin puolin hän on herättänyt luottamuksen meissä. Toivotaan, että jatkossa myös menee yhtä hyvin asiat.

Mitäs vielä, niin Mittavakoti ja Kastellitalo putosivat kyydistä useasta eri syystä. Mikäli joku haluaa niitä syitä vielä eriteltävän, niin voin kyllä henk koht kertoa. Täällä en ala kenenkään talotehtaan paketteja "mollaamaan", koska ei ole omakohtaisia kokemuksia sen enemmälti. Mitä Mittavakotiin tulee niin siellä myöskin talomyyjä on ollut huippulaatua ja tänään viimeksi keskusteltiin hänen kanssaan puhelimessa. Sain edelleenkin hyviä vinkkejä ja mahdollisuuden jatkossakin kysellä asioita häneltä. Eli reilu tyyppi sielläkin myyjänä ja aidosti mukana talohommissa ja asiakkaalle läsnä. Myös ostamattomalle asiakkaalle. =)

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!