maanantai 17. kesäkuuta 2013

Järjetön siivo, aina vaan!

Löytyykö muiden lapsiperheistä lapsia, jotka levittäytyvät ympäriinsä? - Meillä on aina aivan järjetön kaaos, vaikka kuin käskee, komentaa ja neuvoo siivoilemaan jälkiään, uhkaa, lahjoo ja kiristää, niin silti aina leluja putkahtelee sinne ja tänne. Imuroiminen on aina tuskaa. Ihan kaikissa huoneissa.
Joskus onnistun kovemman lahjonnan nimissä saamaan pojat siivoilemaan jälkensä, mikään muu ei todellakaan tunnu tehoavan. Tänään perheen pian 4v täyttävä Iivan siivosi kiitettävästi kaikkien huoneiden lelut.

Syykin moiseen lelujen siivoamiseen on; Meillä pidetään huomenna Perfect home-sisustuskutsut täällä! Pitihän minun saada imuroitua koti enimmistä koiran villapalleroista ja lasten vaatteissa kulkeutuvista hiekoista.
Mies nauroikin kun kuvailin olkkaria ja vierashuonetta (joka on olkkarin "jatko"), että otatko sinä todistusaineistoa siitä, että on meillä joskus täällä siivottukin..

..Ja otinhan minä. Ja voin kertoa, että huomenna aamu 9.00 mennessä on taas täys kaaos päällä, sisustuskutsut on vasta illalla, ehditään taistella taas lelujen siivouksesta ja imuroimaan, parhaassa tapauksessa kahteen kertaankin. =P
 
Ps. Älä vaan huomaa alimman kuvan alalaidasta miun vaaleanpunaista varpaankynttäni.
 
 

2 kommenttia:

  1. Löytyy täältä just samanlainen kaaos. :) 1v ja 2v sotkee urakalla ja ennen päikkäreille menoa isomman kaa siivoan leikkihuoneen ja muuten ite päikkäreitteb aikaa muualle taloon levitetyt lelut ja kaapin tyhjennykset ym. Illalla samauuellleen.uskomatonta miten kakski lasta ja nuin pientä on niin kovia saamaan kaaoksen aikaan. Perfect home kutsut on niin ihania,ite pijin just varmaa reilu kuukusi Sitte. Niin kauniita juttuja. Hauskoja kutsuja sinulle!:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo lelujen levittely taitaa kuulua asiaan. En ainakaan muista sellaista aikaa, ettei niin olisi käynyt. Nykyisin ne vaan ovat toisenlaisia "leluja": koulukirjoja, kännyköitä, latureita, pelejä, värikyniä, vaatteita, lehtiä... Onneksi kaikki perheenjäsenet sotkevat ihan tasapuolisesti ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!