lauantai 1. kesäkuuta 2013

Maailman pelastava rikkaruohorauta!

Olen katsellut näitä voikukkarautoja tahi rikkaruohorautoja/poistajia kaupan hyllyllä ja miettinyt, että kaikenlaista ne keksiiin.. Kuitenkin tämä kapistus tuli jokin aika sitten puheeksi isäni kanssa ja hän suositteli tällaista minulle. Joten menin ja ostin sen, hyvin skeptisenä.

Ja yllätyin positiivisesti! Kuinka vaivatonta onkaan voikukan, ohdakkeen, nokkosen tai muiden rikkakasvien poisto nyt. Eikä tarvitse selkäänsäkään vaivata saati pyllistellä pitkin pihoja mokomien rikkakasvien kanssa. Ja aika nopeaakin tuo touhu oli raudan kanssa. SUOSITTELEN siis tätä niille, joiden päänvaivana moisia rikkakasveja nurtsilla tai muualla pihassa pyörii. Ja sitten vielä linkki jossa verrattiin erilaisia rikkaruohorautoja. Itse luotan Fiskarsissa laatuun.

Rikkaruohonpoistaja testi

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo Fiskarsin rikkaruohorauta ollut varmaan 10 vuotta. Huippuvekotin, tosin aika syvät kuopat se tekee (mutta voikukat on syytä ottaa juurineen). Eron kyllä huomaa, ollaan pariin otteeseen muutettu, kun ekana vuonna on urakoinut, niin toisena vuonna nurmikolta on löytynyt vain muutamia satunnaisia voikukan alkuja...

    VastaaPoista
  2. Vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia ko. Vekottimesta! Meidän edellisen kodin pihalta saatiin voikukat ihan minimiin sen avulla.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!