torstai 27. kesäkuuta 2013

Lastenvaatealet

Meillä on juhannuksen jälkeinen elämä täällä alkanut, kaksi reissussa ollutta poikaakin kotiutui eilen ja toissapäivänä. Normaali arkinen vipellys on siis alkanut. Muutamaan kertaan ollaan ennätetty aleihin shoppailemaan ja verkkokauppojakin on selattu kovaa tahtia.

Käytiin muuten sunnuntaina Tykkimäessä perheen kolmen pienimmän tenavan ja ystäväperheen kanssa. Ja siinä sivussa sitten poikettiin myös kauppakeskus Veturissa.

Lappeenrannan Polarn O Pyretiltä ostin vähän "Pikkulle" kesävaatteita. Hänelle menee vielä 56 senttisetkin Popin vaatteet, alesta ostin jo 62 kokoa, hyvin nekin tuntuivat istuvan. Kivasti noilla popin vaatteilla voi vähän kokojen kanssa pelailla, toisaalta on reiluja mut toisaalta esim hihansuiden käännöksillä saa pidemmän käyttöiän pikkusten vaatteisiin. =) Popilla on ne huippuhyvät windfleecet ja kun pojat olivat mukana, niin saivat valita omansa, turkoosit sellaiset syksyyn saivat.

Lindexiltä ostin kuvassa näkyvän farkkuhaalarin, hintaa jäi ihan muutama euro. Kun siellä oli joku kanta-asiakasjuttu, että saa alehinnoista vielä 20 prossaa alea. Tuokin oli alkujaan puoleen hintaan jo.

Reimalla oli kanssa alet, 30 prossaa pääosin, ostin sieltä yhen softshelltakin syksyksi tulevalle ekaluokkalaiselle. Ja taisin ostaa housuja sekä rukkasia jo jemmaankin. Ainiin ja pojat saivat uudet lippikset, Angrybirdsit samalla reissulla kun käytössä olleet lippikset on jo aika hurjan näköisiä puolivälissä kesää..Pesussakaan enää lähteneet siistiksi. =) Nuo angryt ei vielä ollu tarjouksessa Reimalla..

Tämmösiä alejuttuja täällä. Meinasin vielä piipahtaa illalla katselemassa muita paikkoja ilman muksuja, vähän omaa aikaa äidillekin. =)


Ainiin PS. Pomp de luxilla vaatteet puoleen hintaan! Sieltä tein siis nettitilauksenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!