perjantai 28. kesäkuuta 2013

Pikkun iloinen garderobi

Minä tunnun olevan ääripäiden ystävä. Joko ollaan ihan valkoisissa tai hyvin vaaleissa pellavaisissa tai sitten väreissä. =) Lastenvaatteista siis puhun. Isommat pojat valikoi aika pitkälti jo itse vaatteensa kaapista. Iivan ja Irvin haluavat useimmiten samanlaiset laittaa päälleen. Ja onhan se söpöä jos kahdella, kolmella tai neljälläkin on samanlaiset vaatteet. (mie kyllä tykkään laitattaa heille puistoon/kauppaan/kaupungille/kylään samanlaiset tai toisiinsa sopivat vaatteet!)  Aika monta vaatekertaa päivässä kyllä useimmiten noilla menee pesuunkin, että loppupäivästä saattaa olla melkoinen sekamelska päällä ja pyykkivuori huima. Mutta onneksi vettä riittää ja pesukone pyörittää..
 
Pikku on nyt 3 kk ikäinen ja selvästi rakastaa kirkkaita värejä. Punainen ja keltainen perinteisesti vauvojen tapaan on hänen suosikkejaan, mutta myös muut värit tuntuu hänet saavan iloiseksi.
 
Yllä oleva punavalkoinen asu on minun suosikkini vauvallemme. Se on vaan niin raikas ja reipas.
Shortsihaalari, pehmeä ja mukava, vilpoisa ja VÄRiKÄS. Tämä on aika kiva. Ei paina eikä purista. Kääntöhattu kuvassa on nyt viheällä puolen, sisäpuoli on turkoosi ja se taas sopii sitten mielestäni hyvin tuon alemman kuvan turkoosin t-paidan ja valkeiden caprihousujen kaveriksi.

 
Siinäpä muutama värikkäiden vaatteiden suosikkimme. Muutaman kerran päivässä toisinaan joutuu vaatteet vaihtamaan, joten ei ihan kaikki samaan kuvaan ennätä. Ovat tietysti pesussa nytkin.
 
Kaikki vaatteet Polarn O Pyretistä
ja suosin melko "seksuaalineutraaleja vaatteita" kuten ehkä tarkimmat huomasivat.
 
Ps. Tämä ei ole maksettu mainos vaan ihan omaksi iloksi tehty postaus. ;)
 
IHANAA, AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!