keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Maalaisromanttishenkinen pukeutuminen

Joskus ennen rakentamista luin Kannustalon rakentajien tarinoita. Jossain perhe kertoi, miten kokonaisvaltainen asia se Kannustalon rakentaminen on ollut, se ulottui jopa heidän elämäntaparemonttiin saakka.
Itsellä ei ainakaan vielä olla sinne saakka selviydytty. Edelleen ollaan pieniä ja paksuja ja mörököllin  näköisiä tai siis minä olen. Edelleen syön karkkeja eli karsuja silloin kun se hyvälle tuntuu ja edelleen jätän jumpat väliin ja touhuan jotain muuta oman napani eduksi.
Voin kertoa, että olen melkoinen nautiskelija.
Nyt kuitenkin on joku ulkoinen hurahdus iskenyt. Jostain syystä olen jo viime kesänä miettinyt pellavaisen tunikan hankintaa. Sopivaa vaan ei ole tullut vastaan. Halusin vaatteen, joka on ns.monikäyttövaate, jonka voin pukea kesät talvet, laittaa alle topin, tai en mitään tai vaikkapa pitkähihaisen paidan halutessani.  Ja nyt se sitten eilen tuli vastaan! Ja vieläpä monin kappalein.
Se mikä tästä hurauksesta tekee oudon on A. värimaailma ja B. yltiömäinen romanttishenkisyys. Toisaalta nämä ovat niin ihanan tyttömäisiä.
Eikö kolmekymppinen saakin olla vielä vähän rimpsuhelma halutessaan? ;)
Kaksi vaaleanpunaista mekkoa ja yksi valkoinen lähti mukaan. Persikan/korallin värisen jätin kauppaan, vaikka kyllä testasin sitäkin. Oli siellä luonnonvärisiäkin, mutta ne eivät ole miun juttuni. Ja mustatkin jätin tällä kertaa kaupan hyllylle. Normaalistihan pukeudun lähinnä mustaan. ;) (Niin muuten ja ostin rimpsuhelmaiset leggaritkin)
Upeita romanttishenkisiä yksityiskohtia ja pitsirimpsuloita. =) Kyllä on kelkka nyt kovan muutoksen tehnyt. Huhheijaa. Itseä viel vähän hirvittää moinen.

Ja sitten vielä sana pellavavaatteiden ihanuudesta: On tosi ihania, mitä ryppyisempiä ja mitä enemmän käytetympiä, sitä mukavempia. Voi säilyttää vaikkapa ämpärissä halutessaan. =) Laitoin jo ekan päivän hikoiluni jälkeen pyykkiin. Ja huomenna laitan toisenmallisen tunika/mekon päälleni leggareiden kanssa.
 
Näkyykö teillä muilla maalaisromantikoilla pukeutumisessa maalaisromanttisuus? Vai pukeudutteko "tavallisesti" vaikka koti onkin täynnä pitsiä ja pellavaa tai muuta maalaisromanttista sisustusjutskaa?
 
 

3 kommenttia:

  1. Ihania maalaiseomanttisia vaatteita<3 ite pukeudun toisinaan tosi maalaistomanttisesti,käytän pitsisiä, vaaleita, hörsylävaatteita,toisinaan kuitenki pukeudun siniseen ja pinkkiinki, ehkä kuitenki uusin villitys on kaikki kukkasen romanttinen pukeutumisessani,on kukkahousua,kukkapaitaa,kukkasta nahkalaukkua. :) lapset puen myös melko romanttisesti usein. Ja lasten vaatteet on kyllä mun intohimo. :p Tykkään pukeutua kauniisti ja samoin pukua myös lapset nätisti. :)

    VastaaPoista
  2. Oih, mistä noin ihanat löysit?!!

    VastaaPoista
  3. Semmonen venäläishenkinen pikkupuoti tuolla keskustassa... =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!