sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Vilautanpa tulevan syksyn/talven Reimaa!

Sain mahdollisuuden tutustua Reiman tulevan syksyn/ talven ihanuuksiin! Perheemme lapsethan tunnetusti ovat kovia Reimailijoita ulkovaatteidensa suhteen ja näyttää taas kovasti siltä, että ovat tulevanakin talvena.
Isojen puvuissa näyttäisi olevan näitä kauniita heijastintähtiä nyt useammassakin. Ja mallistoissa näytti olevan tarjolla sekä "yksivärisempää" ja klassisempaa, kuin uutuus kuoseja ja totuttuja graafisiakuviointeja.

Eniten minua tällä hetkellä kiinnostaa nämä pikkuisimpien vaatteet, niissä oli mieleisiä valkoisia, harmaita ja mustaa värimaailmaa. TYKKÄÄN!

Reimalla tänä vuonna tällaisia ihania tunteisiin vetoavia mies ja vauva -kuvia. Voiko olla söötimpää kuin pieni vauva raavaan miehen sylissä.. =)

Aivan ihanan sävyisiä harmaita. Meille tulenee harmaat talvitamineet Pikkulle.

 

Reimalta tulossa uutta Newborn mallistoa, sitä mielenkiinnolla jään odottelemaan, saadaan setti testattavaksemme Pikkulle.

Me himoshoppaajat ja -bloggaajat ollaan ajoissa liikkeellä, tiedetään.. Mutta talvi tulee, ennemmin tai myöhemmin tänäkin vuonna. =) Minusta on ihanaa päästä taas uutuusjuttujen kimppuun, vaikka vain näin kuvien muodossa ja helteiden aikaan. ;)

3 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa tuli vastaan nämä kuvat, ja nyt löytyi mallistosta ihanuuksiakin! Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Joo, eikö ookkin tosi ihania!!! Kyllä innolla odotan, että pääsen kauppihin taas hypistelemään. Pienet on ilot kotiäidillä. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!