lauantai 8. kesäkuuta 2013

Pinkkiähky makkarin puolella ja silkkisiä unelmia

Makkaria päivitin vähän hennompaan suuntaan, alkoi tulla pinkkiähky vapun aikaan hyvin värikkääksi ja pilkulliseksi laittamastani makkarista.. Nyt mennään taas vähän neutraalimpaan suuntaan

Pari uutta hennon vaaleanpunaista kristallein koristeltua dupon-silkkityynyä shoppailin tällä viikolla ja olen niin kovin haaveillut silkkiverhoja. Stockmannin silkkiverhot on ollut nyt vähän niinkun odotuksen alla, milloin raaskisin hankkia. 5 kappaletta pitäisi niitä makkariin ostaa ja ne on aika tyyriit. En uskalla edes ääneen sanoa..Silkkinen haave kuitenkin on ja pysyy (tätä on kestänyt jo kolme vuotta!)

Beiget tyynyt on myös silkkityynyjä, valkoiset kaikki pellavaa.
Hortensia ilahduttaa kauneudellaan yöpöydällä.

Hitunen pinkkiä jäi vielä makkariin kiikkustuolia somistamaan.. Kiikku on sellainen viharakkaus-juttu, itsehän en tykkää ollenkaan istua siinä ja aina välillä olen heivaamassa tätä pois, joku kuitenkin on pitänyt sen meillä vieläkin menossa mukana..


4 kommenttia:

 1. Ihana makkari! Silkkiverhot on todella kauniita! Mulla on yks kuva sellaisista ideakansiossa mutta vielä ei ole edes verhotankoja tai visiota niistä :) Näin fb:n puolella kuvia kans (kuulutaan samaan ryhmään). Niin kaunis ja sopivan uninen huone!

  VastaaPoista
 2. =) Kiitos Jane! Silkki on vaan..se on "aina muodissa". =)

  VastaaPoista
 3. Silkki on minustakin ihana sellainen ylellinen kangas..ja kaunis..
  Nyt ihan just tuli vaan mieleeni et ihan kuin olisin jostakin lukenut tai katsonut että tarviikohan silkkiverhot vuorikankaan..en ole ihan varma mutta jotenkin muistelin et aurinko saattaisi haalistuttaa jos ei ole vuorikangasta niissä???

  VastaaPoista
 4. Joo kyllä laadukkaissa silkkiverhoissa (Lennol, Stockmann jne) on semmonen saman sävyinen vuorikangas kun ne verhot on. Niin ja silkki muuten on kemiallisesti pestävä, ei voi kotona pyykkikoneesen tumppasta.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!