torstai 29. maaliskuuta 2012

Askon tähtimatto, arjen tähtihetkiin.. ;)

 Kodinhoitohuone on vielä "vaiheessa". Siellä on majaillut kompressori-possu-joka on vienyt kaiken tilan lattialta. Lisäksi porakoneet, työkalupakit, saunanlaudetarpeet, listoja..Kaikkea rakentamiseen liittyvää siellä on ollut kaikki nämä kuukaudet mitä ollaan täällä asuttu..
 Kodin pyykkihuolto on kuitenkin pyritty järjestämään tuolla kodinhoitohuoneessa. Kuivausrumpu on vielä muuttamatta entisestä kodista tänne uuteen, se on hieman hankaloittanut kyllä elämää..Onneksi on tuo kuivauskaappi sentäs. Mutta se ei tee pyyhkeitä pehmoisia eikä ole niin helppo kuin rumpu.

Taannoin näin Askon mainoksessa hauskan MUOVISEN (!) tähtimaton ja ryhtäsin sitä sitten hakemaan. Hinta oli vain 35 euroa, joten ei paha. Mattoa voi käyttää molemmin puolin, mielestäni meille sopii paremmin tumma pohja ja vaaleat tähdet. Sen sijaan raikkaamman ilmeen saa aikaan toisin päin, eli tumma tähti ja vaalea pohja. Kumpa näitä mattoja saisi eri kokoisina, ostaisin oitis lisää.. Tuo muovisuus sopii kodinhoitohuoneeseen, koska se tekee matosta helppohoitoisen.

7 kommenttia:

 1. Tuo pallotapetti on kyllä kodariin just oikea valinta! Ihana.

  VastaaPoista
 2. Iiih, ihana! Onko toi siis se valko/harmaa?

  Meidän Askossa eivät olleet saaneet noita ollenkaan.. Jotain korvaavaa tuotetta tulee huhtikuun lopussa :/

  VastaaPoista
 3. Tuo matto on kyllä tosi kivan näköinen :) Ja kerrassaan ihanan näköinen kodarin tapetti :P

  Kyllä noita mattoja saa eri kokoja, ainakin täältä : http://n-styleinspiraatio.blogspot.com/search?updated-max=2011-08-26T02:44:00-07:00&max-results=7&start=7&by-date=false

  70X50 19e
  70x100 38e
  70x150 57e
  70x200 76e
  70x250 95e

  VastaaPoista
 4. Joo tää on just se valkoharmaa ja kun mä tän hain, oli vain yksi kappale koko Askossa ja väittivät tulevan toista väriä vielä jossain vaiheessa..(beige)

  Kiitos Johanna. =) Tykkään itsekin tästä tapetista tosi paljon. On ihanan hassu, silti rauhallinen. Yksi vaihtoehto ois ollu sandbergin ruudullinen tapetti, mut se on aika psygedeelinen ja hallitseva..

  VastaaPoista
 5. Oih, pitää käydä tsekkaamassa tuo mattolinkki, kiitti siitäkin! =)

  VastaaPoista
 6. Ihana matto ja ihana tapetti! :) pitäis tulla joskus käymään ihan paikanpäällä ihastelemassa tein kotia :) T:kaimasi ;)

  VastaaPoista
 7. Moi!
  Kenen tuo ihana pallotapetti on?

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!