keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ledivalaistu lelulaatikko on saanut meillä kyytiä!

Neljän pojan joukko täällä meillä kotona on testaillut tätä helpboxia nyt jo jonkun aikaa.. Tässä linkki vielä helpboxin sivuille

 Alunperin ajatuksena minulla oli se, että legoille kokeiltaisiin uutena säilytysmuotona tätä boxia. (meillä on vuoteenaluslaatikollinen ja muutama muu muovilaatikollinen legoja) Ajattelin, että boxissa tulevalla lastalla olisi näppärä kerätä aina ne legot ympäristöstä.. Kuinkas tässä nyt näin kävikään, kun ei legot ole vieläkään tavoittaneet tätä kyseistä keksintöä ja helpbox on toiminut aivan eri käyttötarkoituksessa!

-Ajattelin, että lasten juttuhan tämä on, en voi kaikkea kontrolloida; Niinpä Helpbox toimii meillä pikkuautokaupunkina, automattona, leikkipaikkana, muumikylänä pikku muumifiguureille ja kaikkena muuna paitsi sinä legosäilytys laatikkona. Helpboxista tuli leikittävä leikkikalujen säilytyslaatikko.

Tuo boxi on ollut meillä tosiaan täysin lasten armoilla, koska ajattelin sen niinkin, että katsotaan mitä tuo muovinen juttu kestää! Meillähän ei normi lelulaatikot, rottinkikorit, monitoimikorit, ortherxin muovilaatikot kansineet, oikeastaan mikän ei kestä.. Helpbox on kyllä kestänyt. Ja ainoa vahinko, mitä ollana sillä saatu aikaan on se, että boxi oli täynnä rautaisia pikkuautoja ja pojat vetäsivät sen hyllyltä varpailleen, mutta siis laatikolle ei käynyt tässäkään tapaturmassa kuinkaan. Onneksi ei pahasti käynyt pikkuihmisten varpaillekaan. Oma mokanihan se oli, miksi pitikään siivotessa nostaa se laatikko sinne hyllylle.. Järkevämpi paikka tuolle boxille on sängyn alla, koska se mahtuu sinnekin ihan kätevästi.

Jos jotain kehitettävää, niin ehkä ulkonäköön voisin miettiä..Siis helpboxhan on "kaunis" yksinkertaisuudessaan, mutta mitä jos pinta olisikin vaikka rottinkikorin näköistä tai vanhan lankun näköistä muovia.. Se istuisi ehkä vielä paremmin romanttiseen suuntaan olevaan sisustustyyliin vanhahtavemmalla ulkonäöllään.
Myös niihin tarrakuviin mitä boxiin voi laittaa, tuli mielettömästi kaikenlaisia ideoita mieleen...
Ja mietin myös helpboxia, joka olisi piirrustusalustamainen, litteämpi ja siinä olisi kynille selkeät paikat ja ehkä paperillekin oma välikkönsä. Joku sen tapainen innovaatio voisi myös olla tervetullut, samalla saisi pöydän pintaa suojeltua sillä boxilla..

Kiitos helpboxin testausmahdollisuudesta! Kyllä se tuolla leikeissä edelleenkin menee mukana, välillä siitä ihan tapellaankin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!