tiistai 20. maaliskuuta 2012

Pieni sisustuksellinen probleema

 Poikien pelihuoneessa on sisällä, porraskuiluun päin oleva ikkuna. Halusimme ikkunan tähän siksi, että valoa tulisi paremmin "aulaan". Samaten tehtiin itse pikkuikkunat tuonne yläkerran kylpyhuoneen ja yhden vaatehuoneen oven päälle. Nuo ikkunat tuovat todellakin hyvin sitä valoa ja ollaan tykätty. Nyt mietin, voinko laittaa laskosverhot tuohon sisäikkunaan? Onko se hullun näköinen tuossa. Sohvan toisessa päässä on myös ikkunaa parvekkeelle ja ikkunan vieressä vielä lasinen ovikin. Samoin tämän suuren sisäikkunan kanssa samalla seinällä on lasinen väliovi.. Mietinkin, koska välioveen  en halua verhosysteemiä tai pimennyksiä millään tapaa, että onko siitä sisäikkunan laskoverhostakaan mitään iloa sitten?
Sinänsä tuolla huoneessa jota siis pelihuoneeksi kutsumme, ei ole ajatus majoittaa vieraita tai muuta sellaista. Jotain tuo ikkuna nyt kuitenkin kaipaa, mutta mitä?

7 kommenttia:

 1. En laittaisi sisäikkunaan verhoja, mutta ruudukon kyllä.

  VastaaPoista
 2. Mitäs jos laittaisi tuohon valkoisen (sellaisen huurteisen näköinen, hieman läpikuultava) ikkunatarran? Vain yhteen/kahteen kulmaan, ei koko ikkunaa peittävästi.

  VastaaPoista
 3. Ruudukkoa kyllä olen miettinyt, tosin se tuo omat probleemansa, nimittäin pesunkin kannalta. Kun tuo ikkunahan ei avaudu mihinkään suuntaan, nyt sen voi lastan avulla pitkällä varrella pestä, ruutujen kanssa ei olekaan niin helppo.

  VastaaPoista
 4. Siis olisikohan ihan hullu idea laittaa siihen rullaverho jossa printtinä teidän pojat? =) Esim. mustavalkoinen...sen voi pitää joko esillä tai rullattuna ylös.

  VastaaPoista
 5. Laittaisin myös ruudukon. Sehän voisi olla sellainen elementtinä irrotettava pesua varten. Viisaammat miettiköön miten sellaisen sitten toteuttaa... ;)

  VastaaPoista
 6. Se ikkuna on kyllä ihan kaunis noinkin (ilman mitään). Jos laskosverho, niin mahdollisimman ilmava (kun sen ei ole edes tarkoitus peittää).

  VastaaPoista
 7. tuossa huoneessa oleva ovi on lasiovi, jossa on ruudutus.. pitäisi varmaankin olla siihenkin vielä sopiva ruudutus kun nakottavat vierekkäin nuo molemmat..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!