tiistai 13. maaliskuuta 2012

Voihan lauteet..

..ei nimittäin ole lauteita näkynyt eikä kuulunut. Eilen soittelin Sunsaunalle henkilölle, jonka numeron sain sähköpostista, joka tuli bumerangina lauteet myyneeltä henkilöltä ("Olen lomalla...Voit ottaa yhteyttä ja numero"). Kyseinen ihminen yritti selvittää meidän lauteiden kohtaloa, väitti puhelussa että heillä on jo Itellan koodikin näille lauteille olemassa, mutta saman puhelun aikana hän puhui myös jotain lauteiden tuotannosta, että ne eivät näy siellä tai jotain. Aivan mystistä selittelyä ja hän lupasi puhelun päätteeksi, että tämä lauteet myynyt henkilö ottaa yhteyttä huomenna (eli tänään) meihin, kun on palaamassa sieltä lomaltaan.. Vaan eipä ole mitään kuulunut.

Kyllä se jurppii. Miten ihmeessä tämmöset firmat oikein kuvittelee saavansa asiakkaita jatkossa, jos toimitus on noin pielessä ja aikataulut eikä asiakkaita informoidakaan..

Onko muilla sujunut Sunsaunan kanssa yhteistyö aikataulujen mukaan? Kokemuksia?

3 kommenttia:

 1. Sunsaunalta pyydettiin tarjous lauteista saunaan meilläkin. Ei otettu, koska emme olleet valmiit maksamaan vakiolauteista yli 3000 euroa ilman asennusta. Teetettiin osaavilla timpureillamme täysin oman maun ja mittojen mukaiset lauteet, joiden kokonaishinnaksi jäi alle 1500e.

  Suosittelen, että teette reklamaation, jossa annatte Sunsaunalle viikon aikaa hoitaa asiat sovitun mukaisesti kuntoon. Ellei näin tapahdu, puratte kaupan. Ettehän vielä ole maksaneet mitään?

  Otto.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei lauteiden hinnat olleet noin kalliit, tinkimisen varaa selvästi kovastikin noiden laudetoimittajien hinnoissa tuntuu olevan. Meillä laudekauppaan kuului vielä 22 kuidun kuituvalot (arvo 450e) ja lauteet kaikkineen siis sisältäen kuituvalot ja poraukset niille..tulivat maksamaan 2200e.

  VastaaPoista
 3. Lauteet saapuivat tänään postissa meille kotiin. Mitään sen ihmeempää selvitystä aikataulusta tms. ei ole vielä tullut Sunsaunalta, saas nähdä tuleeko.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!