torstai 15. maaliskuuta 2012

Iik mikä päivä!

Sain vinkin viime viikolla, että Iittala outletissä on tulossa tällä viikolla alepäivät. Eli nämä Iiik-päivät vai mikä se nyt on virallisesti. Sinne sitten vapaapäivän kunniaksi tenavien kanssa suunnattiin ja tarttuihan sieltä hyviä tarjouksia mukaan..

Poliisimestari muumi-kulho

Näitä kulhoja, oli muunkinlaisia 10e/kpl oli tarjouksessa.. Tämä meiltä puuttuikin vielä..

Sitten haaveilemani valkea aaltomaljakko, tosin tämä oli se pienempi koko, minä haluaisin vielä sen suuremman johon saisi valkoisia ruusuja laitettua... Mutta tämä oli 30 euroa eli todella edullinen..(oli muitakin värejä, kirkasta, sinistä..)
Sitten vielä oli aalto  maljoja, niitä matalempia mm. omenvan vihreä ja koboltin sininen tarjouksessa, niissä oli kolme eri kokoa, isoimman hinta ei jäänyt mieleen, mutta pienet olivat 6e ja 8e, eli hyvät alet niissäkin..

 Valkoista, harmaata ja turkoosia teemaa oli aika monenlaista juttua alessa myös. Pari pientä lautasta kotiutui meille 6e/kpl, koska käyttötavaraahan nämä ovat ja meillä ainakin ottavat osumaa ajoittain ja rikkoutuvatkin..
Aterimia, viinilaseja, muumijuttuja esim. jäätelökauha + lusikat, aaltomaljakoita, kivituikkoja, mariskooleja..vaikka mitä oli alepäivillä.. Sokerina pohjalla miun VUOSIA, vuosia haaveilema punainen mariskooli (30e/40e) oli sillä alessa ja olihan se jo jouluakin ajatellen saatava nyt.,
Hieno shoppailureissu ja vapaapäivä siis takana. Niin joo, piipahdettiin Kodin1:sen alepäivillä myös ja ostettiin valkoisia, lasikantisia säilytyslaatikoita teksteillä Dreams ja Coins. Ne olivat alessa 10e/kpl, normaalisti ovat 16,90.

Loppukuu elellään sitten näkkileivällä ja odotellaan seuraavaa palkkapäivää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!