sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Turkoosia pojille..

Aiemmassa postauksessa mainitsin, etten ole koskaan oikein turkoosista tykännyt. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että turkoosi alkaa vallata meidänkin vaatevarastoa. Ainakin kevätvaatepuolella. Meillä muuten on aika huomattavan paljon Reiman vaatteita lapsilla. Se johtuu ihan siitä, että minusta on kiva että pojilla on samanlaiset tai samantyyliset vaatteet päällään yleensä. Ja minusta on kiva, että rukkaset, pipot, takit, housut jne on samaa settiä. Reiman vaatteet ovat olleet mielestäni ihan kohtuu hyvä laatuisia ja hintaisiakin. Toki meille aina välillä eksyy molokidsin haalaria, pop:in haalaria, lassietecceja, Jonathaneja, Legoja, Giraffeja (mikä se on se Prisman oma merkki) ja jopa Remuakin taitaa olla. Reima on kuitenkin osoittautunut semmoiseksi hyväksi ja toimivaksi, miksi vaihtaa muuhun?

Neljä vuotta täyttävä Irvin sai haalariksi tämän¨yllä olevan Reimatecin, jossa yläosa on turkoosia ja alaosa tummanruskeaa. Kaverina tänne alhaalla näkyvä pipo ja rukkaset, jotka ovat molemmat turkoosin värisiä. Irvin "perii" isoveljeltään Edviniltä takin ja housut, jotka ovat Reiman 2010 vuoden mallistoa (Neonkeltaisenvihreä takki ja harmaat housut). Kengät pitäisi vielä kevääksi etsiä pikkumiehelle.
Edvinille mahtuu vielä viime vuotinen haalari ja takki + housut, poika ei oikein ole tässä vuoden aikana kasvanutkaan, niinkuin veljensä.. Edin takissa on hieman turkoosia ja tummaa harmaata ja haalari on kokonaan harmaa.

 Ihastuin Reiman kaksiosaiseen pukuun, jonka ostin Irvinille vielä siistimmäksi asuksi ja koska se on Reimaa, ilman tecciä, se menee kauppareissuilla jne paremmin kuin nuo teccijutut. Meidän Irvinillä on taipumusta hikoilla kun on sellainen kuumakalle..
Vanhin pojista sai tämän Kaivos(ko se oli?) takin, joka sopii mielestäni mallinsa puolesta oikein hyvin esiteinille.. Poika on sen verran isokokoinen, että tämä taitaa jäädä viimeisimmäksi Reiman vaatteeksi jota hän saa enää. On nimittäin 164 kokoa tuo takki ja juuri sopiva, ei kauheasti kasvun varaa.
Viime vuodelta on Reimatecin takki olemassaan, joka vielä menee sateisemmat kelit. Niin ja housuthan mie ostin myös, mustat teccihousut hänelle vielä.. Niistä nyt en ala kuvaa kaivelemaan tänne.
Reimatec plussa rukkasia ostin pienille herroille turkooseja ja yhdet siniset pienimmälle, ettei aina tarvi miettiä mikä rukkanen on kenenkin. Kun ostaa kolmet miltei samankokoiset ja näköiset niin on aina hurja homma erotella mikä rukkanen tulee kenellekin.. Siksi eriväriset yhdet. 
Ja näitä pipoja sai meillä kaikki neljä poikaa sitten loppupelissä. Alkujaan en pienimmille meinannut hankkia, mutta pakkohan se oli kun kotona alkoi mahdoton tappelu pipoista..

Ainiin. Prismassa oli Viking coretex-kevät lenkkareita varrella. Niissä oli hieman turkoosia. Ostin sellaiset Edvinille, Irvinille haluan hieman erilaiset kengät, koska se helpottaa kenkäparien etsinnässä. Pojilla kun alkaa olla niin samankokoiset kengät ja vaatteet, että sekottuvat helposti.

Kuvat keräilin Reiman sivuilta..

Huom: Reimalla on kanta-asiakkaille kuun loppuun saakka -20 prosenttia kaikesta. Siksi ainakin itse kiirehdin hankkimaan nuo lasten ulkotamineet heti.  Ja tämä ei ole maksettu mainos.... ;)

4 kommenttia:

 1. Tosi raikkaat vk-vaatteet pojilla! Itse tykkään turkoosista nykyään, vaikka alkuun vaatikin vähän totuttelua. Tytöillä se toimii kivasti vaaleanpunaisen kaverina.

  Tuli tuosta Reiman -20% tarjouksesta mieleen, että saitko sen s-postiin? Itsekin kuulun sekä Lpr:n Reiman myymälän että nettishopin kantislistalle, mutta en ole saanut tuollaista aleviestiä :o

  Ja samalla pitää vielä mainita, että me laitettiin oma Kannustalo tilaukseen viikonloppuna, joten tulen entistä ahkerammin seuraamaan blogiasi. Meillä olisi myös tarkoitus laittaa pian blogi pystyyn ja kertoa raksaprojektista, vaikka se onkin "pikamallia", eli taloksi tulee muuttovalmis Rauhala 162.

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Sain joo sähköpostia viime viikolla Reimalta, että se alennus on. Uskompa, että jos mainitset asiasta siellä kassalla, niin alennus tulee sinullekin. Reimallahan ei ole sitä kanta-asiakaskorttia olemassa muutenkaan..

  Onnea taloprojektiinne! Oltaisiin itsekin varmasti otettu muuttovalmis malli, mikäli sellaisia olisi ollut olemassa kun taloa suunnittelimme. Tuleekohan teidän talo johonkin tähän lähialueelle, missä me asutaan? (Jos satut tietämään missä meidän talo on, aika moni blogin seuraaja tuntuu tietävän) :)

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä miä tiedän tuon teidän talonpaikan, ja onhan siinä muutama muukin Kannustalo samalla alueella, ollaan paristi siellä ajeltu. Meijän talo alkaa nousemaan Lemin puolelle, mutta kirjaimellisesti kivenheiton päähän Lpr:n rajasta. Talopaketti otettiin avoimella toimitusajalla, kun vanha asunto pitää saada ensin myytyä. Tavoitteellinen aikataulu olisi saada talo syyskuun alussa tontille ja lokakuun alkupuolella muutto sinne. Mutta saas nähdä, miten sitten käy..

  VastaaPoista
 4. Tuuhan moikkaan joskus, jos satut vastaan tulemaan jossain. =) Joku muukin lemiläinen tai siis tuleva lemiläinen on joskus lähestynyt minua blogiin liittyen.. Itseasiassa yllättävän paljon on ihmisiä tullut jututtamaan tämän asian tiimoilta.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!