torstai 22. maaliskuuta 2012

Muoviliinan sopivuus ja sopimattomuus

Löysin mystisistä kätköistäni tämän muoviliinan, jonka olin elokuussa ostanut Etolasta. Eikä ollut edes kovin kallis, metritavaraa siis tuo vahaliina tai miksi sitä nyt sanotaankaan. Meillä ei liinaa arkena olla kaivattu, mutta nyt aloin pohtia sunnuntaisia lastenjuhlia ajatellen, että laitetaanko joku liina pöytään. Minulla on upouusi valkoinen pellavainen liina olemassa tähän pöytään sopiva, mutta sen käyttö pienten ihmisten juhlissa vähän hirvittää, varsinkin kun on ihan uusi. Mietinkin, että olisikohan ihan pyhäin häväistys laittaa muovinen liina lasten juhliin vai harkitsenko vielä jotain muuta..

Huomaa: Kuvassa mikron sähkö tulee edelleen jatkojohdosta, sähkäri ei ole saanut asennettua kaapin sisällä olevaa pistoketta loppuun. ;) Tällaisia "pikkujuttuja" on vähän vaiheessa..

2 kommenttia:

  1. Hieno tuo vahaliina ja todella kätevä! Laitoin itse kernikangasta (hieman ohuenpaa kuin vahakangas) ruokapöydän tuolien verhoiluksi. Sain lisää käyttöikää tuoleille ja ovat käytössä tosi kätevät, ainakin lapsiperheessä.. saa tahrat rätillä pois eikä tarvitse ihme tekstiilipesuaineita! Itse mietin myös laittavani vahakangasta uuteen pöytään heti uutena (kun pääsemme muuttamaan) ettei ehdi mennä pilalle pinta! Ja aion pitää liinoja kaikissa lastenjuhlissa. Kätevää! Kiva lukea blogiasi!

    VastaaPoista
  2. Tuo liina on tuonut "kodikkuutta" meidän niin "askeettiseen" ruokailutilaan..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!